Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tel Avivo ligoninė: buvęs Izraelio premjeras Arielis Sharonas – arti mirties

Buvęs Izraelio premjeras Arielis Sharonas yra visai arti mirties, sekmadienį pranešė Tel Avivo ligoninė, kurioje juo rūpinamasi.
Arielis Sharonas
Arielis Sharonas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Premjeras Izraelis

85 metų A.Sharono, kuris dėl savo stiliaus ir stoto buvo vadinamas „Buldozeriu“, būklė blogėja nuo trečiadienio, kai jam po operacijos prasidėjo rimtos inkstų problemos.

Sekmadienį Tel Hašomero ligoninės direktorius sakė, kad A.Sharonui „vis dar gresia greita mirtis“, nors jo „širdis laikosi geriau“ nei manė gydytojai.

„Esu pesimistiškesnis nei buvau... Jo gyvybinės funkcijos, ypač inkstų, neatsistatė“, – žurnalistams sakė Zeevas Rotsteinas.

„Nematau ateities“, – pridūrė jis.

Penktadienį ligoninė pranešė, kad A.Sharono kraujo tyrimas rodo infekciją ir kad buvo neįmanoma atlikti dializės, nes kitų organų būklė yra labai komplikuota.

Ilgametis Izraelio dešiniųjų nacionalistų stovyklos lyderis A.Sharonas 2006 metų sausio 4 dieną patyrė rimtą insultą. Nuo to laiko jis taip ir neatsigavo iš komos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius