Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragedija Lenkijoje: ukrainiečių autobusui nuvažiavus į griovį 5 asmenys žuvo, 25 sužeisti

Penki žmonės žuvo, dar 25 buvo sužeisti. Tokia tragiška nelaimė įvyko ketvirtadienį 6 val. ryto Lenkijoje, kelyje Lublinas-Varšuva. Kaip rašo tvn24.pl, autobusas nuvažiavo nuo kelio į griovį ir trenkėsi į medį. Pirminiais duomenimis, vairuotojas galėjo užmigti.
Autobuso avarija Lenkijoje
Autobuso avarija Lenkijoje / Youtube.com video kadras

Kaip praneša policijos pareigūnai, dėl kol kas nežinomų priežasčių maršrutinis autobusas su Ukrainos registracijos numeriais išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, nuvažiavo į griovį ir trenkėsi į medį. Iš viso autobusu važiavo 49 keleiviai.

Neoficialiai kalbama, kad šie žmonės važiavo dirbti sezoninių darbų, manoma, kad visi buvo Ukrainos piliečiai.

VIDEO: Skaudi avarija Lenkijoje, penki ukrainiečiai žuvo, 25 sužeisti

Trys asmenys žuvo įvykio vietoje, du mirė ligoninėje, dar 25 sužeisti. Į avarijos vietą atvyko 11 greitosios pagalbos automobilių iš aplinkinių vietovių ir Varšuvos, du Gelbėjimo tarnybos sraigtasparniai, taip pat policija ir ugniagesiai.

Tarp sužeistųjų ir du nepilnamečiai – 11 ir 4 metų broliai, abu jie pateko į ligoninę. Anot Varšuvos vaikų ligoninės atstovų, jie apsidaužę ir apibraižyti, taip pat stipriai sukrėsti. Kartu su berniukais ligoninėje yra ir jų tėvas.

Į Garvolino ligoninę atgabenti šeši nukentėjusieji, du iš jų mirė, kiti keturi gydomi. Vienas ukrainietis guli intensyvios terapijos skyriuje, jo būklė sunki.

Įvykio vietoje apsilankęs Mazovijos maivada Jacekas Kozlowskis žiniasklaidai sakė, kad atrodo, jog nelaimės priežastimi tapo nuovargis. Tyrimo jau ėmėsi prokuratūra.

Avarija įvyko važiuojant nuo Lublino Varšuvos link, ties aplinkkeliu prie Garvolino. Autobusas buvo visiškai sumaitotas, tad smūgio būta labai stipraus, medis atsidūrė pačiame autobuse. Gelbėtojams teko šalia esančioje automobilių aikštelėje įrengti lauko ligoninę.

Eismas avarijos vietoje buvo atnaujintas tik po 15 valandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius