Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainiečių antausis Vokietijos kanclerei Angelai Merkel: „Ačiū, ponia Ribbentrop“

Socialinio tinklo „Facebook“ vartotojai Vokietijos kanclerės Angelos Merkel puslapyje surengė įspūdingą protesto akciją – prie kiekvieno Vokietijos kanclerės žodžio paliekama dešimtys tūkstančių komentarų „Danke Frau Ribbentrop“ (Ačiū, ponia Ribbentrop).
Angelos Merkel puslapis „Facebook“
Angelos Merkel puslapis „Facebook“

Didžioji dauguma tokius komentarus paliekančių vartotojų – ukrainiečiai. Taip jie išreiškia savo protestą dėl Vokietijos kanclerės pozicijos siekti derybų su Rytų Ukrainą bandančiais atplėšti separatistais ir teroristais, kuriuos ginklais ir diversantų būriais remia Rusija, rašo uainfo.org.

Dažniausiai paliekama frazė „Danke Frau Ribbentrop“. Šia fraze Vokietijos kanclerė lyginama su nacistinės Vokietijos (1938-1945 m.) užsienio reikalų ministru Joachimu von Ribbentropu.

Prie A.Merkel frazių taip pat paliekami komentarai „Danke, Frau Ribbentrop! Heil Putler!“ ir panašūs, kuriais Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas palyginamas su nacistinės Vokietijos lyderiu Adolfu Hitleriu, pradėjusiu Antrąjį pasaulinį karą. Beje, tokiais komentarais socialinį tinklą užtvindė ir lietuviai.

Angelos Merkel puslapis „Facebook“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius