Ukrainoje Vladimiras Putinas aplankė baikerius prie Sevastopolio

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas savo darbo vizitą Ukrainoje pradėjo nuo apsilankymo baikerių klubo „Naktiniai vilkai“ stovykloje.
Vladimiras Putinas išeina iš Rusijos Baltųjų rūmų.
Vladimiras Putinas išeina iš Rusijos Baltųjų rūmų. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vykdamas iš Sevastopolio į Jaltą V.Putinas padarė neplanuotą vizitą – užsuko pas baikerius pasveikinti savo senų draugų ir jų lyderio „Chirurgo“, o po to išvyko į susitikimą su  Ukrainos prezidentu Viktoru Janukovyčiumi.

V.Putinas yra buvęs „Naktinių vilkų“ bazėje prie Sevastopolio, kur laikas nuo laiko rengiamos motociklininkų ir baikerių šventės. Jis, beje, lankėsi ir kituose panašiuose renginiuose, pavyzdžiui, Novorosijske.

Netoli stovyklos Rusijos prezidentą pasitiko „Chirurgas“, ir jiedu draugiškai pasisveikino. „Naktinių vilkų“ lyderis pakvietė V.Putiną į baikerių šou, kuris bus čia liepos 20-21 dienomis.

„Jeigu negalėsite atvykti, gal galėtumėt įrašyti vaizdo kreipimąsi į vaikinus, jie labai prašė“, – sakė baikerių vadas.

„Būtinai padarysim“, – atsakė V.Putinas.

„Chirurgas“ paaiškino, kad baikerių šou šįsyk bus pašvęstas didvyriškai Sevastopolio istorijai ir kad šio miesto žmonės gerbia „naktinius vilkus“ ir prašo jų „neišduoti Sevastopolio“.

V.Putinas pritarė: „Neišduokite Sevastopolio, bet ir Novorosijsko neužmirškite“.

Baikerių lyderis papasakojo, jog kitais metais „Naktiniai vilkai“ organizuos renginį Volgograde Stalingrado mūšio 70-mečiui paminėti, o 2014 metais vyks į Serbiją, kur susitiks rusų, ukrainiečių ir serbų baikeriais.

Prezidentui pasidomėjus, kiek klubo narių apsilanko Sevastopolyje, „Chirurgas“ atsakė, jog per vasarą jų čia atvyksta iki 80 tūkstančių ir kad tai nėra vien tik „pasilinksminimas“, o tikra „liaudies demokratija“.

Pagyręs baikerius džentelmenišku elgesiu su merginomis, kurių klube matyti daugiau negu anksčiau, priėmęs dovaną – baikerio striukę, nusifotografavęs su baikeriais, V.Putinas išvyko derėtis su savo kolega Ukrainoje V.Janukovyčiumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius