Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vadinamieji Vladimiro Putino rūmai prie Juodosios jūros išnuomojami už 35 mln. rublių

Laikraštis „RBK Daily" praneša, kad į skandalingai nuskambėjusius V.Putino rūmus ant Juodosios jūros kranto netrukus įžengs ir pirmieji svečiai.
Skandalingieji „Putino rūmai“ Juodosios jūros pakrantėje
Skandalingieji „Putino rūmai“ Juodosios jūros pakrantėje / RuLeaks.net nuotr.

Į naują uždarą kurortinę zoną, vadinamą V.Putino dvaru, jau ruošiasi atvykti pirmieji nuomininkai.

Jie, laikraščio duomenimis, rūmus išsinuomos už 35 mln. rublių per mėnesį (2,91 mln. litų). Dar nebaigto statyti komplekso savininkas – verslininkas Aleksandras Ponomarenko – tokiu būdu nusprendė pradėti grąžinti investicijas.

Patikslintais duomenimis, įmonė „Indokopas“ ruošiasi nuomoti kelis vadinamojo dvaro pastatus: pagalbinį (tarnybinį) namą, administracinį pastatą, kai kuriuos kambarius centriniuose rūmuose.

Bendras nuomojamas plotas – apie 7700 kv.m, bendra suma – 35 mln. per mėnesį. Tai – rekordinė patalpų nuomos kaina Rusijos Juodosios jūros pakrantėje.

Šias patalpas išsinuomojo statybos kompanija „Velesstroj“. Pagal sutarties sąlygas ši įmonė gali rūmuose laikinai apgyvendinti savo darbuotojus. Taip pat naudoti patalpas biurui ir netgi mokymo klasėms.

Pirminiais duomenimis, V.Putino poilsinės interjerus nuomininkai galės įvertinti jau prieš Kalėdas. Komplekso valdytojų manymu, bus sudaryta ir daugiau nuomos sutarčių.

„Man asmeniškai šio komplekso vystymas yra įprastas verslo projektas. Kaip ir bet kuris kitas nuomos verslas, jis nėra labai pelningas“, – sakė A.Ponomarenko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius