Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Venesuelos prezidentas Hugo Chavezas pranešė visiškai išgijęs nuo vėžio

Venesuelos prezidentas Hugo Chavezas ketvirtadienį paskelbė visiškai išgijęs nuo vėžio, kai prieš keturis mėnesius jam buvo pašalintas piktybinis auglys; anuomet ši žinia sukrėtė šios Pietų Amerikos valstybės žmones, kurių laukia 2012 metų prezidento rinkimai.
Hugo Chavezas
Hugo Chavezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Venesuelos vadovas ketvirtadienį grįžo iš Kubos į tėvynę, kur buvo atlikti medicinos tyrimai po keturių chemoterapijos kursų.  Pasak H.Chavezo, testai parodė, kad jo organizme piktybinių ląstelių neliko.

„Viskas praėjo puikiai. Gavau geriausius vertinimus, 20 iš 20. Visiškai pasveikau. Šiandien atvyko naujas Chavezas“, – sakė venesuelos prezidentas.

„Baigtas svarbus etapas. Mes norime gyventi, ir mes gyvensime“, – pridūrė jis.

Birželį Venesuelos vadovui buvo atlikta operacija ir žarnyne pašalintas piktybinis auglys. Pirmuosius du chemoterapijos kursus H.Chavezas užbaigė Kuboje. Trečiasis kursas rugsėjo 3 dieną užbaigtas Karakaso karinėje ligoninėje. Ketvirtasis, ir kaip tikisi gydytojais, paskutinis kursas vėl vyko Kuboje. Į Venesuelą jis grįžo rugsėjo 22 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius