Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Versija: Domodedovo oro uosto Maskvoje sprogdintojas buvo apsvaigęs nuo narkotikų

Teroristas mirtininkas, susprogdinęs bombą Maskvos Domodedovo oro uoste, buvo apsvaigęs nuo narkotikų. Tokią versiją penktadienį pateikė Federalinės saugumo tarnybos vadovas Aleksandras Bortnikovas per susitikimą su prezidentu Dmitrijum Medvedevu.
Gaisrinės
Ugniagesių automobiliai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sprogimas tarptautiniame Maskvos Domodedovo oro uoste nugriaudėjo sausio 24 d. Pirminiais duomenimis, mirtininkas stovėjo pasitinkančiųjų minioje. Jis susprogdino įtaisą, prikimštą metalo skeveldrų. Teroro akto metu žuvo 36 žmonės, sužeista ir į ligonines paguldyta 120 asmenų.

A.Bortnikovas teigia, kad vienos iš ekspertizių metu nustatyta, jog „mirtininko kūno likučiuose rastas didelis kiekis narkotinių ir psichotropinių medžiagų“.

Po sprogimo Domodedovo oro uoste iškeltos dvi baudžiamosios bylos: viena dėl teroro akto, o kita – dėl to, kad oro uoste nebuvo užtikrintas saugumas.

Kaip praneša žiniasklaida, teroro aktą Maskvos Domodedovo oro uoste, pirminiais duomenimis, įvykdė 20-metis Ingušijos gyventojas Magomedas Jevlojevas. Tačiau miestelio, kuriame gyveno minėtas asmuo, seniūnas nepatvirtino, kad M.Jevlojevas susijęs su sprogimu oro uoste Maskvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius