-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viena amerikietė teigia turėjusi romaną su respublikonų pretendentu į prezidentus Hermanu Cainu

Viena Atlantos verslininkė pirmadienį pareiškė, jog 13 metų palaikė meilės ryšius su respublikonų pretendentu į prezidentus Hermanu Cainu, kurio kampanijai jau ir taip pakenkė virtinė įtarimų seksualiniu priekabiavimu.
Hermanas Cainas
Hermanas Cainas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Skandalas

H.Cainas, buvęs picerijų tinklo vadovas, dar prieš pat šių naujienų pasirodymą įtarimus paneigė.

„Tai buvo gana paprasta, – Atlantos televizijai „Fox 5“ pasakojo Ginger White. – Žinojau, kad jis vedęs. Taip pat žinojau, kad įsitraukiu į labai nederamus santykius.“

G.White sakė, kad su H.Cainu susipažino 10-ojo dešimtmečio pabaigoje Kentukyje, kai jis buvo Nacionalinės restoranų asociacijos prezidentas. Tada ir užsimezgęs jų romanas.

H.Cainas apipildavo G.White dovanomis, jie drauge apsistodavo viename prabangiame Atlantos viešbutyje, sakė ji ir pabrėžė, kad jis niekada su ja blogai nesielgė.

Fiziniai jų santykiai esą baigėsi vos prieš aštuonis mėnesius, o netrukus po to jis iškėlė savo kandidatūrą prezidento rinkimuose varžytis su Baracku Obama. Tačiau G.White tikina, kad ir po to jiedu pasikalbėdavo telefonu.

„Jis pavertė tai labai intriguojančiu dalyku, – pasakojo G.White. – Buvo smagu. Tai ... atitraukdavo mane nuo mano tuometinio nuobodaus gyvenimo. Tai mane jaudino.“

Minėta televizija pranešė, kad G.White, kaip santykių su H.Cainu įrodymą pateikė savo telefono sąskaitas. Ji, regis, tikrai turi savo telefone H.Caino telefono numerį, tačiau pats H.Cainas televizijai tvirtino, kad „bandė padėti jai finansiškai“.

Prieš pat „Fox“ transliaciją H.Cainas per CNN kategoriškai paneigė šiuos įtarimus ir sakė, kad jokio sekso niekada nebuvo.

„Šis asmuo ketina apkaltinti mane ilgalaikiu romanu, – sakė H.Cainas. – Tai žmogus, kurį pažįstu ir kurį laikiau draugu.“

„Aš neturėjau romano“, – sakė H.Cainas ir tvirtino, jog neketina trauktis iš varžybų dėl Baltųjų rūmų.

„Kol mano žmona yra su manim ir kol mano žmona mano, kad turėčiau likti šiose varžybose, aš šiose varžybose lieku“, – sakė jis ir pridūrė, kad kalbėjosi su žmona apie minimus kaltinimus.

H.Cainą keturios kitos moterys, kurių dvi išėjo į viešumą, kaltina seksualiniu priekabiavimu. Jis pats neigia bet kokius nepadorius veiksmus.

Pasak G.White, ji nusprendusi paviešinti savo romaną su H.Cainu, nes sutriko dėl to, kaip H.Cainas „demonizavo“ jį seksualiniu priekabiavimu kaltinančias moteris.

„Norėjau pateikti savo požiūrį, kol tai nebuvo paskleista ir paversta kažkokiu purvinu dalyku“, – sakė G.White.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius