Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Viktoras Janukovyčius rado sau naują prabangų būstą Pamaskvėje

Rusijos žurnalistai išsiaiškino, kur įsikūrė buvęs Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovyčius po to, kai buvo priverstas bėgti iš Ukrainos. Jis apsigyveno prabangioje viloje netoli Barvichos sanatorijos, kuri priklauso Rusijos prezidento Vladimiro Putino administracijai, praneša Ukrainos naujienų agentūra unian.net.
Januvovyčiaus vila Rusijoje
Januvovyčiaus vila Rusijoje / Sobesednik.ru nuotr.

„Dabar Janukovyčius gyvena priemiestyje. Galima pasveikinti brolius ukrainiečius pabėgėlius su tuo, kad vakar įsigijo Barvichą už 52 mln. dolerių“, – savo „Twitter“ paskyroje parašė Olegas Mitvolis, Rusijos verslininkas, Žaliųjų aljanso narys.

„Dabar sanatorija yra privati, o anksčiau priklausė Rusijos prezidento administracijai“, – rašė jis. Pasak O.Mitvolio, buvo kilęs skandalas dėl sanatorijos žemės. 2001 metais Maskvos srities valdžia perdavė 99 hektarus bendrovei „Kantri-Pro“ už 54,45 mln. rublių, nors buvo skaičiuojama, kad žemės vertė buvo net 52 mlrd. rublių – beveik 1000 kartų didesnė nei pardavimo kaina. 

„Aš prašiau Generalinės prokuratūros grąžinti neteisėtai paimtas žemes, bet jau buvo spėta jas apstatyti elitiniais namais, kur įsikūrė įvairūs įtakingi žmonės“, – sakė O.Mitvolis.

Vienas tų žmonių dabar yra Viktoras Janukovyčius.

„Jis apsigyveno čia praėjus dviem dienoms po savo spaudos konferencijos. Vakarais jis vaikšto sau po tropikus ir jaučiasi kaip namie. O jo draugę galima sutikti prekybos centre „Svajonių namai“. Ji ten eina kasdien. Tai ta pati moteris, kuri filmuotoje medžiagoje apie Mežigorjės vilą įsėda su šuniuku į sraigtasparnį“, – sakė vyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius