-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Virdžinijoje ginkluotas užpuolikas nušovė aštuonis žmones (video)

Policininkai su pėdsekiais šunimis ir naktinio matymo prietaisais ieško vyro, kuris įtariamas nušovęs aštuonis žmonės Virdžinijos centrinėje dalyje esančiame Apomatokso mieste, taip pat vos nenumušęs policijos sraigtasparnio.
Policininkas su Christopherio Speighto nuotrauka
Policininkas su Christopherio Speighto nuotrauka / Youtube stopkadras

Virdžinijos policija pranešė, kad pareigūnai antradienio vakarą miške netoli namo, kuriame buvo rasti septyni lavonai, apsupo įtariamą žudiką – 39 metų Christopherį Speightą.
Manoma, kad įtariamasis tebėra gyvas.

Policija buvo iškviesta prie vieno kelio radus leisgyvį dar vieną užpuoliko pašautą vyrą. Šis mirė vežamas į ligoninę.

Visi nužudytieji buvo suaugę vyrai ir moterys, sakė valstijos policijos seržantas Thomas Molnaras. Pareigūnas nurodė, kad trys lavonai buvo rasti name, o keturi – lauke prie pastato.

Policija kol kas atsisako komentuoti galimus šio incidento motyvus ir neatskleidžia, kokiu ginklu naudojosi žudikas. Th.Molnaras taip pat neatskleidė jokios papildomos informacijos apie įtariamąjį.

Paskutinė žinoma Ch.Speighto gyvenamoji vieta buvo tame pačiame Apotomakso rajone, kuriame įvyko incidentas, tačiau Th.Molnaras nežinojo, ar įtariamasis ten tebegyveno.

Pareigūnas nesakė, ar visos aukos nušautos name. Jis taip pat neatskleidė, ar žmonės buvo nužudyti Ch.Speighto gyvenamojoje vietoje, ar kitam name.

Daugybė policininkų buvo pasiųsti į miškus ir mėgina sučiupti įtariamąjį, kuris taip pat apšaudė valstijos policijos sraigtasparnį. Pasak pareigūnų, kulka pramušė orlaivio degalų baką, todėl jis buvo priverstas skubiai tūpti.

Į sraigtasparnį pataikė viena ar dvi kulkos, tačiau jame buvę policininkai nenukentėjo. Ieškoti įtariamojo miškuose buvo pasiųstas JAV nacionalinės gvardijos sraigtasparnis su šilumai jautriomis vaizdo kameromis.

Ši drama prasidėjo antradienį po vidurdienio, kai prie vieno kaimo keliuko buvo rastas sužeistas vyras. Policijos pareigūnas, kuris atvyko tirti incidento, atsitraukė, kai išgirdo šūvius, sakė policijos atstovė Corrine Geller.

Apie 15 tūkst. gyventojų turinti Apomatokso apygarda yra už 160 kilometrų į pietvakarius nuo Ričmondo. Šis miestelis garsėja kaip vieta, kurioje 1865 metais baigėsi JAV pilietinis karas, kai Konfederacijos pajėgų generolas Robertas E.Lee pasidavė Sąjungos pajėgų generolui Ulyssesui S.Grantui. 


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius