Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimiras Putinas – ledo ritulį dievinantis vienišas paranojikas

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas dievina ledo ritulį ir jį žaidžia kaip tik įmanoma dažniau. Jam patinka dėvėti ištaigingą šalmą ir rankose laikyti ledo ritulio lazdą. Kartą per kelias savaites V.Putinas organizuoja ledo ritulio rungtynes, kurių su nekantrumu laukia jo aplinkos žmonės, vadinamasis vidinis ratas, rašo savaitraštis „Newsweek“.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Į rungtynes yra kviečiami tik itin artimi ir patikimi Rusijos lyderio aplinkos žmonės. Dauguma jų yra seni draugai, kilę iš Sankt Peterburgo, kaip ir pats V.Putinas. Dauguma šių žmonių yra verslininkai, kurie yra įtraukti į JAV sankcijų sąrašą, Pavyzdžiui, broliai Rotenbergai arba Genadijus Timčenka.

Užsienio valstybėse esančiuose banketuose V.Putinas prie maisto net neprisiliečia.

Ledo ritulio komandose lošia ir V.Putino ir premjero Dmitrijaus Medvedevo apsaugininkai. Jų dalyvavimas ledo ritulio rungtynėse yra privalomas, tačiau pats D.Medvedevas jose apsilanko itin retai.

Rungtynėse dalyvaujantys žmonės priklauso vadinamajam vidiniam ratu. Šie žmonės V.Putiną ankščiau vadino viršininku, tačiau pastaraisiais metais Rusijos lyderis pradėtas vadinti tiesiog caru.

Pats Kremliaus šeimininkas beveik neturi šeimyninio gyvenimo. Jo tėvai mirę. Su žmona, kuri ilgus metus kentėjo nuo nervinių ligų, V.Putinas neseniai išsiskyrė. Nors V.Putinas turi dvi dukras, tačiau jos slapstomos nuo visuomenės akių ir gyvena ne Rusijoje.

Sklando gandai apie tai, kad su V.Putinu naktis kartais leidžia modeliai, fotografės arba gimnastės, tačiau niekas šių istorijų patvirtinti negali.

V.Putino keliones į užsienį planuoja Rusijos specialiosios tarnybos. Likus mėnesiui iki Rusijos lyderio viešnagės, į tam tikrą miestą yra nusiunčiami specialūs asmenys, kurie nuodugniai apžiūri viešbutį, kuriame gyvens V.Putinas ir jo administracija.

Sklando gandai apie tai, kad su V.Putinu naktis kartais leidžia modeliai, fotografės arba gimnastės, tačiau niekas šių istorijų patvirtinti negali.

Likus savaitei iki V.Putino atvykimo, pasirinktas viešbutis paverčiamas į savotišką mini Kremlių – rezervuojamas ir užantspauduojamas kambarys, kuriame gyvens Rusijos lyderis. Į šį kambarį negali patekti nei vienas pašalinis žmogus.

Viešbutyje pakeičiamos visos antklodės ir vonios kambario reikmenys. Lėktuvu iš Rusijos atgabenami virėjai, valytojai ir padavėjai. Specialiai V.Putino vizitui taip pat sunkvežimiais atgabenamos dvi tonos maisto produktų iš Rusijos. Toks daug pastangų reikalaujantis pasiruošimas būna prieš kiekvieną V.Putino vizitą.

Net ir šalyse, kurios garsėja kulinarinėmis tradicijomis, Rusijos lyderis paranojiškai bijo būti nunuodytas ir jam yra draudžiama siūlyti svetimų virėjų pagamintą maistą. Visi maisto produktai, esantys ant V.Putino stalo, turi pereiti griežtą Kremliaus ekspertų kontrolę.

Maisto produktai į užsienio valstybę yra atskraidinami iš anksto, o juos ruošia rusų virėjai, kuriuos prižiūri Rusijos specialiųjų tarnybų darbuotojai. Užsienio valstybėse esančiuose banketuose V.Putinas prie maisto net neprisiliečia.

„Newsweek“ žurnalistai cituoja prezidento vertėją, kuris apie savo viršininką atsiliepia taip: „Būnant šalia jo atrodo, kad jis būtų laimingas, jeigu galėtų palikti savo postą. Tačiau jis žino, kad jam nepavyko Rusijos valdyti kitomis negu feodalinėmis priemonėmis. Ir tuomet, kai jo valdžia susilpnės, bus daug nepatenkintų ir jis keliaus į kalėjimą. Ir Maskva degs kaip Kijevas“.

Vienas iš artimos V.Putino aplinkos žmonių pasakojo, jog atsimena kaip vieną kartą Rusijos prezidentas pradėjo atvirai kalbėti apie savo šalies likimą. Jis paklausė pas save susirinkusių žmonių kas galėtų būti laikomas didžiausiu Rusijos išdaviku. Greitai pats V.Putinas atsakė į šį klausimą – „Silpni žmonės, kurie atleido valdžią, tokie kaip Nikolajus II ir Michailas Gorbačiovas. Jie leido, kad į valią ateitų isterikai ir bepročiai“.

V.Putinas prižadėjo, kad jis pats taip niekada nepasielgs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius