-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vokietijoje ginekologas slapta darė genitalijų nuotraukas

Vokietijoje, Reinlando-Pfalco žemėje dirbantis ginekologas kelerius metus slapta darė intymias pacienčių nuotraukas, iš viso – apie 1 500. Prokurorai gydytojui pateikė kaltinimus, skelbia spiegel.de.
Medikas
Medicina / Dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Ginekologas slapta fotografavo šimtus savo pacienčių. Prokurorai pranešė, kad gydytojas savo kabinete moterų genitalijas fotografavo nuo 2008 metų gegužės iki 2011 metų rugpjūčio mėnesio. Savo sumanymą jis įgyvendino slapta fotokamera, iš nuotraukų sukūrė trumpus vaizdo įrašus. Pareigūnų teigimu, iš viso padarytos 1 484 nuotraukos.

Kai kurias moteris gydytojas slapta įamžino ir joms persirenginėjant specialioje kabinoje. Tiriami 10 atvejų, kuomet medikas imitavo lytinį aktą, o visa tai filmavo. 

Gydytojas neigia nusikaltęs ir teigia, kad vaizdo medžiagą rinko dėl medicininių priežasčių. Fotografijas jis neva darė asmeniniais tikslais. Daugiau įrašų medikas, tyrėjų duomenimis, nebeatliko. 

Moterims dėl mediko elgesio nekilo jokių įtarimų, jos teigė maniusios, kad visi gydytojo veiksmai susiję tik su apžiūra. Į policiją kilus įtarimams 2011 metų rugsėjį kreipėsi gydytojo padėjėjos. Kaltinimus ginekologui pateikė 266 pacientės.

Gydytojas kaltinamas seksualine prievarta, „itin asmeniškos gyvenimo srities pažeidimu“. Verstis medicinine praktika jam uždrausta. Tyrėjai pas vyrą rado ir nelegalių ginklų. Vyrui gresia iki penkerių metų kalėjimo. 
 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius