Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyskupų pamokslas Vyriausybei

Penki svarbiausi Didžiosios Britanijos vyskupai apkaltino šalies Vyriausybę nesugebėjimu kovoti su skurdu ir tikėjimu, jog pinigai gali viską išspręsti, rašo „Sky News“.
Kumštis
Kumštis / Photos.com nuotr.
Temos: 2 Pamokslas Vyskupas

Leiboristų partija atmetė kaltinimus, tikindama, jog jos darbotvarkėje dominuoja skaidrūs dalykai ir  rūpi žmonių gerovė.

Vienuolika metų britams vadovaujanti leiboristų Vyriausybė vyskupų buvo pavadinta moraliai korumpuota ir vykdanti skandalingą politiką.

Penki galingiausi šalies vyskupai įsitikinę, kad nuo pat atėjimo į valdžią Vyriausybė nepadarė nieko, kad padėtų skurstantiems. „Leiboristai daug žadėjo, tačiau dauguma tų pažadų išgaravo ore“, – įsitikinęs Durhamo vyskupas Tomas Wrightas. Pasak jo, turtuoliai tapo dar turtingesni, o vargšai – dar skurdesni.

Jis neabejoja, kad didžiausia problema – partijos įsitikinimas, kad pinigai yra atsakymas į kiekvieną problemą. Vyskupas pasmerkė tokį įsitikinimą kaip „moraliai žlugusį“, nes jis leidžia žmonėms manyti, jog galima gauti viską, ko užsigeidžiama.

Vos dieną prieš vyskupų pareiškimą savo kategorišką nuomonę išsakė ir Britanijos bažnyčios galva Kenterberio arkivyskupas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius