-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šilutės gelbėtojai į sausumą pervežė užlietame kaime užsibuvusį svečią

Šilutės rajono gelbėtojai pirmadienį iš užlieto kaimo į sausumą pargabeno tauragiškį, kuris užsibuvo svečiuose pas kaimo gyventojus.
Į Rusnę žmones gabena specialus autobusas
Į Rusnę žmonės vis dar vežami specialiu autobusu / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip 15min.lt informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, potvynio zonoje pamaryje gelbėtojai pirmadienį du kartus vyko į užlietus kaimus.

„Į Šyšos kaimą buvo nuvežta geriamojo vandens ir maisto atsargų. Grįždami gelbėtojai į krantą pergabeno Tauragės gyventoją, kuris svečiavosi kaime. Maisto atsargų ir geriamojo vandens gelbėtojai aerovaltimi pristatė ir į užlietą Žalgirių kaimą“, - pirmadienio pavakare 15min.lt žurnalistui sakė ugniagesiai.

Pasak gelbėtojų, nors naktį dėl gausių kritulių vandens lygis kai kuriose Vakarų Lietuvos upėse pakilo, pirmadienį dieną beveik visur buvo stebimas vandens lygio kritimas. Vanduo upėse seko po 3-9 cm.

„Tik Minijoje vanduo kilo. Stichinis lygis dar nepasiektas, tačiau vandens atsirado ant kelio Šilutė-Priekulė-Klaipėda. Čia užlieta 40 metrų atkarpa, vandens lygis siekia 14 cm. Šiek tiek vanduo kilo ir Šyšoje ties Šilute. Tačiau apskritai, padėtis pamaryje stabilizavosi“, - sakė gelbėtojai.

Kol kas vanduo nelabai senka ir ant kelio Šilutė-Rusnė. Vandens lygis čia svyruoja nuo 80 cm iki 90 cm. Tad lengvieji automobiliai į Rusnės salą vis dar nekeliami. Žmones į Rusnę gabena specialus autobusas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius