Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 17 /16:00

„Denticija“ ir „Sugihara“ – už įpročio dėl REGULIARAUS rūpinimosi dantimis formavimą

Grožio terapijos ir chirurgijos klinika „SUGIHARA“ kartu su Odontologinių klinikų grupe „DENTICIJA“ pirmieji vykdė socialinę akciją viename iš didžiausių Vilniaus miesto prekybos centrų „Akropolis“.
Šypsena
Šypsena / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Higiena Dantys

Akcijos metu visi Akropolio lankytojai buvo kviečiami nemokamai pasitikrinti dantų. Dantų būklės vertinime naudota speciali "VistaCam Ix" kamera, kurios pagalba pats žmogus galėjo pamatyti išsamų savo dantų vaizdą.

Vienas iš pagrindinių socialinės akcijos tikslų - įpročio dėl reguliaraus rūpinimosi dantimis formavimas. Reguliarus apsilankymas pas odontologą garantuoja sveikų dantų išsaugojimą ilgiau bei gydymo išlaidų  sutaupymą sudėtingoms procedūroms.

Akcija vyko š.m. lapkričio 6 - 16 d. Sugihara SPA centre Vilniaus Akropolyje.

Sugihara" kartu su Odontologinių klinikų grupe "Denticija" pirmieji vykdė socialinę akciją viename išdidžiausių Vilniaus miesto prekybos centrų "Akropolis".
"Sugihara" kartu su Odontologinių klinikų grupe "Denticija" pirmieji vykdė socialinę akciją viename iš didžiausių Vilniaus miesto prekybos centrų "Akropolis".

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius