Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip išmintingai pasirinkti baldus?

Reklainerio funkciją turinčių minkštųjų baldų gamybos kaštai yra nemaži esant keletui veiksnių. Pirma, jeigu šie baldai yra gaminami Europos šalyse. Antra, jeigu baldų sudedamosioms dalims naudojami reklainerio, miego mechanizmai ar nesusidėvintis porolonas yra pagamintas Europoje. Trečia, jeigu baldų apmušalams naudojama natūrali oda visam baldui, o ne tik sėdimajai daliai aptraukti.
Kokius baldus renkasi ismintingiausi?
Kokius baldus renkasi ismintingiausi?
Temos: 1 Baldai

Bene daugiausia minkštųjų baldų su reklainerio funkcija į Lietuvą yra importuojama iš Azijos šalių, nors pirkėjas ne visada apie tai žino. Šių baldų apmušalams dažniausiai naudojama ne vien tik natūrali oda, bet ir dermantinas. Tokiu atveju pirkėjas, pirkdamasiš Azijos importuotus odinius baldus, įsigyja tik pusę vertės -pusiau odinius baldus. Tokių baldų, kurių komplektacija 3M-1R (M - miegamasis mechanizmas, R - reklainerio mechanizmas), kaina Lietuvos baldų parduotuvėse svyruoja nuo 4200 litų iki 8000 litų.

Kampas Mondial
Kampas Mondial

Visiškai natūralia oda aptrauktų baldų su reklainerio funkcija mūsų rinkoje pasitaiko retai.Tačiau būtent tokius Jums siūlo įsigyti JAdesigns salonai Vilniuje, Kaune bei Klaipėdoje. Šių Lietuvoje pagamintų baldų karkasui naudojama itin tvirta buko mediena, belgų reklainerio ir miegamieji mechanizmai, minkštajai daliai - neišsisėdintis putų poliuretanas, apmušalui, be abejo, - natūrali itališka oda, ja 100% aptraukiamas visas baldas.

Baldų komplektus „Gordon“
Baldų komplektus „Gordon“

Minkštuosius baldų komplektus „Gordon“ arba „Ramzi“, pasirinkus komplektaciją 3M-1R, dabar JAdesigns salonuose siūloma įsigyti už 5290 litų. Nusprendus įsigyti baldus su reklainerio funkcija, baldai „Gordon“ arba „Ramzi“ - tai daugiau negu dėmesio vertas pasiūlymas racionaliems, kokybę suprantantiems ir vertinantiems žmonėms! Daugiau informacijos galite rasti svetainėje www.jadesigns.lt

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius