-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penki „Citroën C4 Cactus“ per vieną vakarą! Kas laimėjo daugiau – namų ar studijos žaidėjai?

Šį sekmadienį „Teleloto“ žaidimas buvo itin turtingas – net penki žaidėjai džiaugėsi laimėję naujutėlaičius, ką tik Lietuvoje pristatytus „Citroën C4 Cactus“. Vakaras buvo dosnus žaidėjams namuose – jiems atiteko net trys modernūs prancūzų miesto visureigiai.Džiaugsmas dėl laimėtų prancūzų gražuolių kunkuliavo ir studijoje prie seifų.
Sandra Gedvilienė iš Kretingos raj. laimėjo vieną iš penkių automobilių „Citroën C4 Cactus“.
Sandra Gedvilienė iš Kretingos raj. laimėjo vieną iš penkių automobilių „Citroën C4 Cactus“.

Jauna mama iš Kretingos rajono Sandra Gedvilienė į studiją atvyko su sūnumi ir sese. Moteris prisipažino, kad naujo ir novatoriško automobilio ji labai nori.

Po derybų Sandra sulaukė 11 000 Lt pasiūlymo, tačiau sesuo jai patarė rinktis seifą. Žaidėja sesers patarimo paklausė ir atidarė seifą. Jame rado automobilį „Citroën C4 Cactus“.

Dar vieną „Citroën C4 Cactus“ tą patį vakarą laimėjo pensininkė Janina Paulauskienė iš Kauno. Ji pasirinko septintu numeriu pažymėtą seifą, nes tai – jos laimingas skaičius.

Kiek pasiderėjusi Janina sulaukė 10 000 Lt pasiūlymo, tačiau drąsiai pareiškė, kad renkasi seifą. Kaunietės džiaugsmui, jame buvo automobilis „Citroën C4 Cactus“.

Kiti du "Teleloto" banko žaidėjai pasirinko pinigus, tad du seifuose buvę automobiliai iškeliavo žaidėjams į namus. Dar vienas „Citroën C4 Cactus“žaidėjams namuose buvo išsiųstas vakaro pabaigoje. Laimingieji bilietus pirko Marijampolėje, Panevėžyje ir Plungėje.

Teleloto didįjį prizą – 64 572 Lt – pasidalino šeši žaidėjai. Kiekvienas gavo po 10 762 Lt. Du iš jų bilietus pirko Alytuje, kiti Trakuose, Kiduliuose, Kėdainiuose ir Vilniuje.

Karšti „Citroën C4 Cactus“ lošimai „Teleloto“ dar nesibaigė – šį sekmadienį scenoje ir seifuose vėl karaliaus šie išskirtiniai prancūziški automobiliai. Aukso puode – 700 tūkstančių litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius