-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pirmasis ir vienintelis vaistas Lietuvoje be konservantų akių alergijai gydyti

Pavasariniai žiedai nukloja laukus, šiltos oro srovės neša augalų žiedadulkes, kvėpina visą gamtą ir maloniai nuteikia dienos pradžiai. Tačiau dalis gyventojų perskaitę šį aprašymą su nerimu prisimena kiekvieno pavasario palydovą– alerginį konjunktyvitą arba kitaip dar vadinamą šienligę. Kaip numalšinti alergijos simptomus ir kartu su visais džiaugtis atbundančia gamta?
Vaistas be konservantų akių alergijai gydyti
Vaistas be konservantų akių alergijai gydyti

Saugus vaistas

Nuolat niežtinčios, paraudusios, ašarojančios, jautrios šviesai akys, tarsi kas būtų į jas įkritę – tokie pagrindiniai simptomai vargina sergančius alerginiu konjunktyvitu. Kompanijos „Santen“ gaminami akių lašai „Lecrolyn“ patikimai slopina visus šiuos nemalonius pojūčius ir leidžia neprarasti įprasto dienos ritmo. Šį vaistą gali saugiai naudoti vaikai ir suaugę ar net kontaktinius lęšius nešiojantys žmonės.

Galima lašinti ant kontaktinių lešių

„Lecrolyn“ veiklioji medžiaga natrio kromoglikatas yra pripažinta kaip viena veiksmingiausių priemonių akių alergijai gydyti. Norėdami pasiekti optimalų rezultatą, gydymą „Lecrolyn“ lašais pradėkite profilaktiškai, t.y. simptomams dar nepasireiškus. Gydymą „Lecrolyn“ lašais patartina tęsti viso alerginio sezono metu, net jei ir simptomai išnyko. Šis preparatas yra gerai toleruojamas, suteikia malonų drėkinimo pojūtį sudirgusioms akims. „Lecrolyn“ fasuojamas į nedidelius buteliukus arba į vienkartines pipetes, kuriose vaistas yra be konservantų, todėl tinka ir labai jautrioms akims, ir lašinti ant kontaktinių lęšių.

Prašome įdėmiai perskaityti pakuotės lapelį ir vaistą vartoti kaip nurodyta.

Daugiau informacijos: www.sausosakys.lt

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius