Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Regėjimą stiprina maisto papildai

Geras regėjimas dažniausiai lieka neįvertintas, kol akys nenusilpsta ir nepradeda gadinti gyvenimo kokybės. Akių sveikatai kenkia daug žalingų veiksnių– ilgas darbas prie kompiuterio, per ryški saulės šviesa, rūkymas, nutukimas, senėjimas ir t.t.
Temos: 1 Rega

Kai kuriais atvejais nusilpusį regėjimą galima pagerinti bebrangių chirurginių procedūrų. Vienas iš būdų – subalansuota mityba. Ji padeda išlaikyti sveikus akies audinius ir ląsteles. Maisto papildas „Lutax® AMD Plus“ yra sukurtas pagal naujausius mokslinių tyrimų rezultatus, kurie atskleidė sveiko akių maitinimo paslaptį.

Akių apsaugai

Pasirodo, gerą regėjimą padeda išsaugoti omega 3 riebalų rūgštys. Jeigu jų junginiai pasiekia akies tinklainę, kraujagysles ir nervus, išsaugomas geras regėjimas.

Pasirodo, gerą regėjimą padeda išsaugoti omega 3 riebalų rūgštys. Jeigu jų junginiai pasiekia akies tinklainę, kraujagysles ir nervus, išsaugomas geras regėjimas. Koncentruoti žuvų taukai su omega 3 riebalų rūgštimis yra viena svarbiausių naujųjų akių papildų sudedamųjų dalių. Kai organizmas įsisavina rūgščių junginius, jie apsupa kiekvieną akies ląstelę ir užtikrina tinkamą jų veiklą. Maisto papilde „Lutax® AMDPlus“ yra ir kitų maistingųjų regėjimą stiprinančių medžiagų – tai vitaminai C ir E bei mikroelementai varis ir cinkas. Šios medžiagos stiprina akių apsaugos sistemą ir padeda išsaugoti gerą regėjimą ilgesnį laiką. Be to, vitaminas C, varis ir cinkas akių sritį apsaugo ir nuo įvairių infekcijų.

Nuo ryškios šviesos

„Lutax® AMD Plus“ maisto papilde taip pat yra ir augalinių audinių junginių liuteino ir zeaksantino – tai vieninteliai akies tinklainėje aptinkami augaliniai pigmentai, kurie apsaugo akis nuo ryškios saulės šviesos. Jie veikia centrinėje regėjimo zonoje. Šie pigmentai sugeria mėlynąją šviesą, kuri ypatingai kenkia akies tinklainei. Kad regėjimas neblogėtų, gydytojai rekomenduoja sveikai maitintis, valgyti daug vaisių irdaržovių, papildomai vartoti maisto papildų bei vitaminų.Taip pat patariama vengti per ryškios saulės šviesos, dirbant kompiuteriu periodiškai pailsinti akis, pvz., kelias minutes žiūrėti į tolį bei profilaktiškai tikrinti regėjimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius