Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sidabringas vanduo – apsauga nuo virusų ir bakterijų

Sidabras – ne tik taurusis metalas, iš kurio gaminami papuošalai, bet ir mikroelementas, būtinas normaliam organizmo funkcionavimui. Sidabro jonai pasižymi baktericidinėmis savybėmis. Jau nuo seno žmonės žino gerąsias sidabro, kaip gamtinio antibiotiko, savybes. Dar Aleksandro Makedoniečio laikais, siekiant išvengti epidemijų, į puodus su vandeniu mesdavo sidabro monetas. Šiandien turime tvarsčių su sidabru žaizdoms gydyti.
Sidabringas vanduo - puiki apsauga nuo virusų ir bakterijų, siaučiant gripui, peršalimo ligoms, taip pat ir jų profilaktikai.
Sidabringas vanduo - puiki apsauga nuo virusų ir bakterijų, siaučiant gripui, peršalimo ligoms, taip pat ir jų profilaktikai.

Maisto produktų, kurių sudėtyje yra sidabro, sąrašas yra labai trumpas: agurkai, kopūstai, krapai, kiaušinio trynys. Tad, akivaizdu, kad nėra taip paprasta gauti reikiamą kiekį šio mikroelemento su maistu. Be to, senstant organizmas vis mažiau jo pasisavina. Vienas saugiausių ir veiksmingiausių būdų, padedančių  organizmui gauti reikiamą sidabro kiekį, yra sidabringo vandens vartojimas. Dabar sidabringą vandenį galima pasigaminti vandens jonizatoriumi. Ir tai jums tarnaus kaip puikiausias antibakterinis vaistas.

Natūralus antibiotikas

Sidabras veikia kaip natūralus antibiotikas ir naikina daugiau nei 650 ligas sukeliančių mikroorganizmų.

Akivaizdu, kad sidabringo vandens panaudojimas yra platus. O, svarbiausia, kad sidabro gebėjimas naikinti tik aktyvius ligos sukėlėjus nekenkia natūraliai organizmo mikroflorai.  Sidabras naikina bakterijas, stabdo virusų, grybelių dauginimąsi, todėl yra puiki profilaktikos priemonė nuo gripo. Sidabras veikia kaip natūralus antibiotikas ir naikina daugiau nei 650 ligas sukeliančių mikroorganizmų. Norint pagerinti bendrą savijautą ir sustiprinti imunitetą užkrečiamoms ligoms, keletą mėnesių reiktų gerti silpnos konsistencijos sidabringą vandenį vietoje paprasto. Susirgus peršalimo ar virusinėmis ligomis, sidabringu vandeniu drėkinti, šlakstyti, tepti gleivinę (tonzilės, laringitas, angina), inhaliuoti sidabringą vandenį, dėti kompresus. Prasidėjus slogai, kosuliui, galima keletą kartų į nosį įlašinti sidabringo vandens. Toks vanduo naudojamas ir pavilgams, kompresams, dezinfekcijai. Sidabras valo vandenį, malšina uždegimus, negraužia akių. Taigi, sidabringas vanduo - puiki apsauga nuo virusų ir bakterijų, siaučiant gripui, peršalimo ligoms, taip pat ir jų profilaktikai.

Jei jūsų kolektyve siautėja virusai, gerkite sidabruotą vandenį. Jei vaikai daželiuose dažnai serga, tai puiki profilaktikos priemonė

Jei jūsų kolektyve siautėja virusai, gerkite sidabruotą vandenį. Jei vaikai daželiuose dažnai serga, tai puiki profilaktikos priemonė. Sergant gripu, kad kiti šeimos ar kolektyvo nariai neužsikrėstų, rekomenduotina kambarius dezinfekuoti sidabringu vandeniu. Sidabringas vanduo yra labai vertingas ir buityje. Jis naudojamas indų, vaisių, daržovių, santechnikos, įvairių paviršių dezinfekavimui.

Kaip pasigaminti sidabringo vandens?

Svarbi yra sidabringo vandens koncentracija, kuri matuojama miligramais litre (mg/l), nes nuo jos priklauso ir poveikis. Labai svarbu yra neperdozuoti. Tam, kad tiksliai žinotume,

Sidabras veikia kaip natūralus antibiotikas ir naikina daugiau nei 650 ligas sukeliančių mikroorganizmų.
Sidabras veikia kaip natūralus antibiotikas ir naikina daugiau nei 650 ligas sukeliančių mikroorganizmų.

kokios koncentracijos sidabringą vandenį gauname, reikalingas specialus prietaisas – vandens jonizatorius – kuriuo gaminamas jonizuotas šarminis (gyvas), jonizuotas (rūgštinis) bei sidabringas vanduo. Silpnos koncentracijos (iki 0,1 mg/l) sidabringas vanduo yra skaidrus, bespalvis, bekvapis, beskonis skystis. Didėjant koncentracijai jis įgyja pilkšvą spalvą, tampa karstelėjęs. Stiprios koncentracijos sidabringas vanduo būna pilkas, kartus. Toks vanduo gali būti naudojamas tik pavilgams, kompresams, dezinfekcijai ir pan. Savo savybes sidabringas vanduo išsaugo keletą mėnesių (kuo didesnė koncentracija, tuo ilgiau), jeigu yra laikomas tamsioje vietoje arba neskaidriuose induose.

Sidabringo vandens tyrimai atlikti Lietuvos nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos cheminių tyrimų skyriuje.

Daugiau apie sidabringą vandenį galite sužinoti: www.burbuliukas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius