Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Tikra amerikietiška pica – per 15 minučių

Ant akmeninio paviršiaus galingoje krosnyje kepamų picų padas tampa traškus, o vidus – minkštas ir porėtas.
Ant akmeninio paviršiaus galingoje krosnyje kepamų picų padas tampa traškus, o vidus – minkštas ir porėtas.
Šaltinis: Projekto partnerio turinys
Projekto partnerio inicijuotas ir parengtas turinys, turinio kontrolė – partnerio rankose
0
Skaitysiu vėliau
A A

Tradicinė itališka pica yra kukli: plonytis paplotėlis, pomidorų padažas ir sūris, keli kiti ingredientai. Kitos šalys šį patiekalą pritaikė saviems papročiams, tad picos skirtinguose kraštuose gerokai skiriasi.

Pavyzdžiui, japonams labai svarbi patiekalo išvaizda, tad vietinės picų kompanijos stengiasi, kad ant kiekvieno picos gabalėlio būtų tiek pat ingredientų, taip pat siūlomos specialios širdelės formos picos Valentino dienai, „vampyriškos“ picos Helovino šventei.

JAV – sotus ir purus picos padas

 JAV šis patiekalas labai mėgstamas, tačiau gerokai skiriasi nuo picų Italijoje ar kitose šalyse. Bene pagrindinis skirtumas yra tas, jog amerikietiškų picų padai yra gerokai storesni ir puresni, o ingredientų dedama gausiau ir įvairesnių. Dėl to amerikietiškos picos yra gerokai sotesnės, puikiai tinkamos didelei draugų kompanijai. Purios ir gardžios amerikietiškos picos populiarėja ir Lietuvoje, nors dažniau jas galima išvysti tik picerijose. Įmonė „Mantinga“ pakeitė situaciją, pasiūliusi gardžią naujieną – visą seriją amerikietiško tipo picų „Americana“.

Tradicinė kepimo technologija

Kaip ir geriausiose picerijose, picos „Americana“ yra kepamos ant įkaitintų akmenų specialiose krosnyse. Taip paruoštų picų padas tampa traškus, o vidus – minkštas ir porėtas. „Americana“ picos neturi sauso krašto – jos iki pat kraštų padengiamos aromatingu trintų pomidorų padažu „Passata“ ir sūriu. „Mantingoje“ picos gaminamos pagal pasaulyje populiariausius, jau pamėgtus ir laiko patikrintus receptus.

Ant akmeninio paviršiaus galingoje krosnyje kepamų picų padas tampa traškus, o vidus – minkštas ir porėtas.
Ant akmeninio paviršiaus galingoje krosnyje kepamų picų padas tampa traškus, o vidus – minkštas ir porėtas.

Užtenka 15 minučių

 Naujosios „Americana“ picos pirkėjų laukia didžiųjų prekybos centrų šaldytų gaminių skyriuose. Šiuo metu galima įsigyti 4 skirtingų skonių picų: „Supreme“ su saliamiu, aštrią „Mafia“ su malta jautiena, karštai rūkytos šoninės „Passionata“,“ ir egzotiško skonio „Hawaii“ picą su ananasais ir kumpiu. Po 15 minučių orkaitėje picos dailiai apskrunda, o ypatingi padažo lašai – išskirtinis „Mantingos“ picų ingredientas – išsilydo ir padengia visą picą, suteikdami jai nepakartojamą skonį. Kvieskite draugus ir ragaukite, kol atrasite savo mėgstamiausią! Skanaus!

Daugiau informacijos: www.mantinga.lt

Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
Parašykite atsiliepimą apie 15min