Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vilkyškių pieninės” kefyro turnyro taisyklės

Kefyro turnyras – tai „Vilkyškių pieninės” ir „15min.lt” organizuojamas žaidimas, kuriame galima laimėti futbolo stalą į savo biurą.

Dalyvavimo turnyre taisyklės:

  • Registruok savo įmonę konkursui. Registracijos formą rasi čia!
  • Lauk iš mūsų patvirtinimo.
  • Gavęs patvirtinimą, skubėk suburti stipriausią ir greičiausiai kefyrą geriančią komandą iš savo įmonės darbuotojų (nepamirškite pasitreniruoti).
  • Atvykus mūsų turnyro komandai kuo greičiau ir šauniau išgerkite 10 „Vilkyškių pieninės” 0,33 l talpos kefyro pakuočių (kefyru pasirūpins atvykusi komanda). Svarbi bus ne tik kiekviena sekundė, bet ir pokštai, kuriais stengsitės laimėti publikos palankumą.
  • Veiksmas bus filmuojamas, o trumpi vaizdo siužetai skelbiami „Youtube“ ir  „15min.lt” turnyro rubrikoje „15min.lt/kefyras”.
  • Dėmesio: turnyro komanda galės atvykti ne pas visus žaidimo dalyvius, todėl kai kuriems iš jų bus pasiūlyta surengti ir nufilmuoti situaciją patiems.
  • Žaidimo organizatoriai pasilieka teisę be papildomo paaiškinimo neleisti dalyvauti žaidime tiems dalyviams, kurių nufilmuotas vaizdo siužetas neatitiks kokybiškos medžiagos kriterijaus, bus įžeidus ar kitaip pažeis žaidimo taisykles.

Kefyro turnyras vyksta nuo š.m. lapkričio 3 ir gruodžio vidurio. Kiekvieną savaitę į finalą pateks po dvi komandas – greičiausiai kefyrą išgėrusi ir publikos favoritė, kurią nulems  „15min.lt“ skaitytojų balsai.

Finale laimėtoją nulems vien publikos simpatijos – „15min.lt“ skaitytojų balsai. Balsavimas vyks rubrikoje  „15min.lt/kefyras”.

Futbolo stalo laimėtojai bus paskelbti gruodžio viduryje.

Prizų steigėjai – stalo futbolo klubas  „Foosin“ – turnyro nugalėtojams papildomai padovanos futbolo stalo priežiūros rinkinį, o antrosios vietos laimėtojus pakvies į savo klubą, kur bus surengtas jų kolektyvo stalo futbolo turnyras!

Pastaba: žaidimo prizai į pinigus nekeičiami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius