-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Patrulių sulaikytas neblaivus kandidatas į Kauno rajono tarybą: „Medžioklėje labai sušalome, išgėrėme brendžio, o tada sustabdė policija“

Nuo 2007-ųjų Kauno rajono savialdybės taryboje esantis Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-KLD) partijos Kauno rajono skyriaus pirmininko pavaduotojas Česlovas Paulauskas šiuos rinkimus į savivaldybę prisimins ilgai. Rinkimų išvakarėse važiuodamas namo iš medžioklės jis įkliuvo policijai. Jo kraujyje rasta 2,03 promilės alkoholio.
Kauno rajono savivaldybė taryboje jau anksčiau dirbęs Č.Paulauskas rinkimų išvakarėse buvo sulaikytas, kai neblaivus vairavo savo automobilį.
Kauno rajono savivaldybė taryboje jau anksčiau dirbęs Č.Paulauskas rinkimų išvakarėse buvo sulaikytas, kai neblaivus vairavo savo automobilį. / Eriko Ovčarenko ir pakaune.tsajunga.lt nuotr.

„Gėda, liūdna, bet kažkaip reikės gyventi“, – kalbėdamas su 15min.lt sakė Č.Paulauskas, siekiantis būti perrinktas į Kauno rajono savivaldybės tarybą.

Babtų bendruomenės tarybos narys, Kauno regiono TS-KLD partijos koordinacinės tarybos narys, taip pat Kauno rajono savivaldybės tarybos TS-LKD partijos frakcijos seniūno pareigas ėjęs politikas tikino anksčiau niekada nevairavęs išgėręs. Dėl to neturėjęs ir nuobaudų.

Šįkart viską esą lėmė atsitiktinumas. „Buvau medžioklėje. Labai sušalome, tad išgėrėme po stikliuką brendžio. Po to iš karto sėdau į automobilį. Netrukus mane sustabdė policija“, – pasakojo Č.Paulauskas.

15min.lt sekmadienį jau skelbė Policijos departamento išplatintą informaciją apie tai, kad neblaivus kandidatas į savivaldybių rinkimus buvo sulaikytas autostradoje Kaunas-Klaipėda, Kauno rajono teritorijoje. Jo mašinoje pareigūnai rado legaliai laikytų ginklų, kurie šiuo metu laikinai konfiskuoti. Už transporto priemonės vairavimą išgėrus politikui surašytas protokolas. Renkama medžiaga administracinei bylai.

Kaip tęsis jo tolimesnė politinė karjera Č.Paulauskas nesiėmė prognozuoti. Politiką kandidatas į Kauno rajono savivaldybės tarybą yra įvardinęs kaip vieną iš didžiausių savo pomėgių. Po jos rikiuojasi jau minėta medžioklė, kelionės, sportas ir dalyvavimas renginiuose.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius