Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aitvaro ženklas tris mėnesius kvies aukoti onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams

Paramos ir labdaros ir fondas „Mamų unija“ drauge su vienuolika didžiųjų Lietuvos gamintojų bei prekybos tinklu „Maxima“ antradienį skelbia akcijos „Reikia draugų“ startą. Penktus metus iš eilės organizuojamos akcijos metu gyventojai „Maxima“ parduotuvėse kviečiami pirkti aitvaro ženklu pažymėtų prekių ir tokiu būdu paaukoti onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams. Akcija tęsis tris mėnesius – nuo spalio 1 iki gruodžio 31 d.
/ „Mamų unijos“ nuotr.

„Norisi pasidžiaugti, kad šiemet ir vėl turime galimybę pakviesti gyventojus padėti onkologiniams ligoniukams, kad jie pasijustų bent kiek geriau ir sveikiau. Daryti didelius ir gerus darbus visiems kartu žymiai lengviau. Todėl labai kviečiu visus prisidėti prie šios akcijos ir taip atkreipti dėmesį į šią sunkią ligą, palaikyti ir padrąsinti mažuosius ligonius“,  – sakė viena „Mamų unijos“ steigėjų, žurnalistė Rūta Mikelkevičiūtė.

Anot jos, ši akcija – tai šiuolaikiškas ir labai veiksmingas būdas paaukoti. Pirkėjui nereikia išleisti nė vieno papildomo lito, tereikia į savo pirkinių krepšelį įsidėti specialiu aitvaro ženklu pažymėtų prekių.

Šiemet aitvarai žymės net 11-os Lietuvos įmonių produkciją. Tai „Amber Pasta“, „Malsena Plius“, „Druskininkų Rasa“, „Vilniaus majonezo gamykla“, „Rokiškio pienas“, „Vilniaus Pergalė“, „Nematekas“, „Vičiūnų“ įmonių grupė, „BIOK laboratorija“, „Baltasis pyragas“, „Galinta ir partneriai“.

„Labai norėtume, kad tokia klastinga liga kaip vėžys apskritai neegzistuotų. Vis tik yra kitaip. Todėl palaikome šią iniciatyvą ir džiaugiamės galėdami suteikti galimybę mūsų klientams padėti onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams. Visi kartu galime nuveikti daugiau gerų darbų“, – sako MAXIMA LT, UAB, Įvaizdžio ir komunikacijos departamento direktorė Inga Romanovskienė.

Prekybos tinklas „Maxima“ akcijoje „Reikia draugų“ dalyvauja nuo jos pradžios – 2008 m. Per penkerius metus prekybos tinklo klientai įvairių akcijų metu onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams jau paaukojo daugiau kaip 280 tūkst. litų.

Šiais metais už akcijos „Reikia draugų“ metu surinktas lėšas ketinama įsigyti trūkstamos medicininės įrangos ir gyvybiškai svarbių medikamentų ir taip sukurti jaukesnę sunkiai sergančio vaiko aplinką. Parama, kaip ir kasmet, bus skiriama Vaikų ligoninei Vilniuje Santariškėse ir Vaikų ligų klinikai Kauno klinikose. Būtent čia yra gydomi onkologinėmis ligomis sergantys vaikai iš visos Lietuvos.

Praėjusiais metais už akcijos metu surinktas lėšas Kauno klinikų Onkologijos skyriaus korpuse buvo įrengtas vaikų ausies, nosies ir gerklės ligų konsultacinis kabinetas su šiuolaikine medicinos įranga. Taip pat Druskininkų sanatorijai „Saulutė“, į kurią reabilitacijai atvažiuoja ir onkologiniai ligoniai, nupirkta būtiniausia buities ir vaizdo įranga. Už ankstesniais metais akcijų metu surinktą paramą yra nupirkta vaistų dozavimo tūrinės pompos, vaistų spintos, naujos lovos ir čiužiniai, atlikti kapitaliniai virtuvėlių remontai, įrengta palata ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius