Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internetu jau galima užsiregistruoti ir pas vienos didžiausių privačių gydymo įstaigų gydytojus

„Northway“, viena didžiausių privačių gydymo įstaigų Lietuvoje, pasirašė sutartį su startuoliu www.manodaktaras.lt.
Vizitas pas gydytoją
Vizitas pas gydytoją / Fotolia.com nuotr.
Temos: 2 Northway Medicina

„Nuo šiol medicinos centrų „Northway“ Vilniuje ir Klaipėdoje gydytojai pacientams pasiekiami dar paprasčiau. Svetainėje www.manodaktaras.lt skelbiami gydytojų darbo grafikai, ir pacientai vos per porą minučių galės užsiregistruoti vizitui internetu. Svetainėje taip pat pateikiama pacientams aktuali informacija apie gydytojus: darbo patirtis, baigti mokslai, turimi sertifikatai, reitingai, kitų pacientų atsiliepimai ir kita“, – rašoma manodaktaras.lt pranešime spaudai.

Dvejus metus veikiančios internetinės svetainės manodaktaras.lt įkūrėjai džiaugiasi, kad jų vystomas produktas įsitvirtino rinkoje ir kuria realią naudą visam medicinos sektoriui. „Apie bendradarbiavimą su „Northway“ galvojome jau metus ir labai džiaugiamės, kad mums pavyko sudominti vieną didžiausių privačių Lietuvos medicinos paslaugų teikėjų“, – sakė įmonės pardavimo vadovas Laimis Misiūnas.

Registracijos sistema, kurioje žmogus matys ne vienos, o įvairių klinikų specialistų darbo laiką, pacientų atsiliepimus apie juos, leis greičiau ir patogiau pasirinkti, į kurią gydymo įstaigą kreiptis.

Įmonės vadovas Saulius Ratkevičius akcentuoja, kad sutartis su „Northway“ yra reikšmingas mažos kompanijos įvertinimas ir dar vienas svarbus žingsnis į priekį populiarinant internetines paslaugas, o taip pat gerinant privačios medicinos paslaugų prieinamumą bei keliant pacientų aptarnavimo lygį. Šis bendradarbiavimas pacientams suteiks daugiau pasirinkimo galimybių, žmonės sutaupys laiko, registruotis bei atšaukti vizitą galės internetu bet kuriuo paros metu.

„Manome, kad registracijos sistema, kurioje žmogus matys ne vienos, o įvairių klinikų specialistų darbo laiką, pacientų atsiliepimus apie juos, leis greičiau ir patogiau pasirinkti, į kurią gydymo įstaigą kreiptis. Be abejo, šioje platformoje neišvengsime konkurencijos su kitais privačiais medicinos centrais, tačiau drąsiai jungiamės prie projekto, nes tikime mūsų gydytojų profesionalumu ir paslaugų kokybe. Esame vieni didžiausių privačių centrų šalyje, turime tris klinikas Lietuvoje ir vieną Londone, tad klientų aptarnavimo kokybei skiriame ypatingą dėmesį“, – teigia „Northway“ medicinos ir chirurgijos centrų generalinė direktorė Diana Bumelytė.

Startuolio manodaktaras.lt paslauga taip pat naudojasi Medicinos diagnostikos ir gydymo centras, „Kardiolitos“ klinikos bei kitos privačios gydymo įstaigos – iš viso virš 60 gydymo įstaigų iš visos Lietuvos. Svetainę, ieškodami informacijos apie gydytojus, kiekvieną mėnesį aplanko daugiau nei 100 000 pacientų. Iki šiol per manodaktaras.lt sistemą internetu pas gydytojus sėkmingai užsiregistravo virš 20 000 pacientų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius