Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Psichologė Eglė Urbutienė ieško bendraminčių ir savanorių

„Onkopsichologijos ir komunikacijos centro“ psichologė Eglė Urbutienė sako, kad pats svarbiausias centro uždavinys, kad kiekvienas onkologinės ligos paliestas žmogus – pacientas ar artimasis – gautų pagalbą nemokamai, laiku ir tada, kai jam labiausiai reikia. E.Urbutienė su savo komanda kviečia prie centro darbų ir veiklų prisijungti kuo daugiau bendraminčių ir savanorių.
Eglė Urbutienė
Eglė Urbutienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Onkologinių ligonių ir jų artimųjų išgyvenimus netradiciniu formatu – mizanscenomis – praėjusią savaitę atvaizdavo režisieriaus Vido Bareikio vadovaujama teatro trupė „No theatre“.

Spektaklis pažymėjo trečius metus vykstančio projekto „Mylintys gyvenimą“ rezultatus bei kvietė į onkologinę ligą pažvelgti kitu kampu.

Per trejus projekto veiklos metus buvo suteikta beveik 2800 individualių psichologinių konsultacijų ir daugiau kaip pusė tūkstančio konsultacijų telefonu.

VIDEO: Projekto "Mylintys gyvenima" etiudai su "No theatre"

Tarp į konsultacijas besikreipusių žmonių – didelis skaičius jau baigusių gydymą bei pacientų artimųjų, kuriems mokama specialistų pagalba neprieinama.

„Svarbiausia, kad projektas būtų tęsiamas“, – sako E.Urbutienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius