Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimirą Putiną garbinantis dvasininkas iš Ukrainos sako, kad Kremliaus valdovas serga sarkomos vėžiu

Žinomas Ukrainos dvasininkas bei visuomenės veikėjas, karštas Rusijos prezidento Vladimiro Putino gerbėjas Dmitrijus Sidoras savo profilyje „Facebook“ pranešė, kad V.Putinas labai sunkiai serga – komplikavosi seniai jį kamuojanti onkologinė liga sarkoma.
Žurnalistai spėliojo, kodėl V.Putino akiduobės atrodė patamsėjusios.
Žurnalistai spėliojo, kodėl V.Putino akiduobės atrodė patamsėjusios. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sarkoma yra piktybinis navikas, kuris atsiranda iš žmogaus raumenų, riebalų, kraujagyslių, nervų, kremzlių ar kaulų, jungiamojo audinio arba kitokių ląstelių. Visų šių audinių organizme yra daug, todėl sarkomų rūšių taip pat labai daug. Iki šiol nebuvo oficialių pranešimų, jog V.Putinas serga vėžiu ar kokia nors kita sunkia liga.

Tėvo Sidoro įrašas „Facebook“ profilyje
Tėvo Sidoro įrašas „Facebook“ profilyje

Pastarąjį kartą sveikatos problemos Rusijos prezidentą kamavo 2012 m. rudenį, kai teko atidėti keletą susitikimų ir atšaukti keletą kelionių. Tačiau tuomet teigta, kad V.Putinas tiesiog sportuodamas pasitempė nugarą. 61 metų V.Putinas nuolat stengiasi demonstruoti esąs puikios fizinės formos.

Russia Today iliustr./V.Putinas Smolensko ligoninėje
Russia Today iliustr./V.Putinas Smolensko ligoninėje

Tačiau tėvas Sidoras tikina, kad V.Putino sveikatos būklė yra kritiška, praneša Ukrainos portalas elise.com.ua.

„Pasimelskime už Vladimirą Vladimirovičių Putiną. Mano kolegos Maskvoje man pranešė, kad sarkoma paaštrėjo. Kalbama, kad kritiškai. Vladimiras Vladimirovičius yra slavų tautos tėvas, duok Dieve jam sveikatos“, – rašo tėvas Sidoras.

Pasimelskime už Vladimirą Vladimirovičių Putiną. Mano kolegos Maskvoje man pranešė, kad sarkoma paaštrėjo. Kalbama, kad kritiškai.

Elise.com.ua tikina, kad pirmą kartą V.Putinui vėžys diagnozuotas dar 2003 m. Teigiama, kad jam esą buvo nustatytas tiesiosios žarnos vėžys. Jokių šios diagnozės oficialių patvirtinimų nėra.

Tėvas Sidoras, tikinantis, kad V.Putino būklė kritiška, teigia, kad Rusijos prezidentą gydo geriausi pasaulio gydytojai. Anot dvasininko, nėra reikalo panikuoti, nes pats Rusijos prezidentas mano, kad Rusija yra ne tik jis, bet kur kas daugiau.

„Po mano paskelbtos informacijos apie Vladimiro Vladimirovičiaus sveikatos būklę gavau šimtus laiškų ir prašymų papasakoti daugiau, kad atsitiko mūsų Tėvui ir ar tai rimta. Atsakau – rimta.

Tėvo Sidoro įrašas „Facebook“ profilyje
Tėvo Sidoro įrašas „Facebook“ profilyje

Kiekvieną dieną kalbu su savo kolegomis iš Maskvos ir Kijevo. Kalbamės, kad aš nuraminčiau mūsų brolius ir seseris, dukras ir sūnus. Vladimiras Vladimirovičius stiprus žmogus ir jis būtinai pasveiks.

Vladimiras Vladimirovičius kalba, kad Rusija yra daugiau nei jis. Po to, kai jis iškeliaus pas Dievą, Rusiją gins jo bendražygiai, kurie ir toliau gins slavus, mūsų didžiąją tautą.

Mes turime būti pasirengę... Net ir blogiausiam scenarijui. Sarkoma yra itin neprognozuojama liga. Geriausi pasaulio gydytojai atsidavę gydo Vladimirą Vladimirovičių. Jie padarys viską, kas jų jėgoms. O mums lieka tik melstis. Melstis už Rusiją ir slavus, už mūsų tėvą, kuriam dar tiek daug reikia padaryti“, – parašė tėvas Sidoras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius