-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2010 m. labiausiai jaunimui nusipelnė „G&G Sindikatas“ narys Gabrielius Liaudanskas – Svaras (nuotraukos)

„Ar pastebėjote? – pas mus vis dar daug nesusikalbėjimo: tarp vyrų ir moterų, pozicijos ir opozicijos. Vis dėlto noriu pastebėti, jog būtent jaunimas yra ta jėga, kuri gali ir nori keisti situaciją, būti pavyzdžiu kitiems”, – trečiadienį, sakydamas sveikinimo kalbą Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos (LiJOT) Padėkos vakare, sakė Seimo narys Paulius Saudargas.
Padėkos vakaras
Padėkos vakaras / LiJOT nuotr.

Gruodžio 8–ąją Vilniaus paveikslų galerijoje prisiminti šiemet jaunimo labui nuveiktų darbų rinkosi valstybinių institucijų, nevyriausybinių organizacijų ir jaunimo atstovai bei visuomenėje gerai žinomi asmenys.

„Padėkos vakaras skirtas susirinkti draugams, partneriams ir bendražygiams, visus šiuos metus dirbusiems vardan jauno žmogaus ir jo gerovės. Lietuvos jaunimo organizacijų taryba kasmet suburia aktyvius ir iniciatyvius asmenis, tokiu būdu padėkojame už bendradarbiavimą ir palaikymą siekiant jaunimui aktualių pokyčių“, – sakė LiJOT prezidentas Šarūnas Frolenko.

Šiais metais 28-ojoje LiJOT Rudens Asamblėjoje buvo nuspręsta skirti nominacijas devyniose apdovanojimų kategorijose. Metų jaunimo organizacijų partneriu išrinkto paslaugų ir prekybos tinklo „Copy1“ direktorius Egidijus Buika, atsiimdamas statulėlę – stiklinę ranką – pastebėjo, jog ši tarsi kviečia „duoti penkis“ už drauge nuveiktus darbus. Apdovanojimą 2010 Metų labiausiai jaunimui nusipelniusio žmogaus nominacijoje laimėjęs grupės „G&G Sindikatas” narys Gabrielius Liaudanskas – Svaras susirinkusiuosius patikino, jog su jaunimu susitiks dar ne kartą.

Metų jaunimo organizacijų lyderiu pripažintas Lietuvos studentų atstovybių sąjungos (LSAS) prezidentas Arūnas Markas pabrėžė, jog atstovauti jaunimui nėra lengvas darbas: „Dėkoju už įvertinimą ir pasitikėjimą. Buvimas nacionalinės studentų sąjungos prezidentu yra iš tiesų didelė atsakomybė ir našta, todėl šį apdovanojimą vertinu kaip palaikymą tolimesniems darbams“.

Drąsiausiai jautėsi Metų jaunimo įvykio laurus susirinkusios Ateitininkijos šimtmečio atstovės: „Dirbome daug ir nuoširdžiai, todėl esame vertos šio pripažinimo”.

Spalvingos stiklinės rankos formos statulėlės už Metų iniciatyvą įteiktos „Fluxus Ministerijai”, Metų „Jaunimo ambasadorei” – Indrei Vareikytei, LiJOT Padėkos apdovanojimą atsiėmė LR Prezidentės patarėjos pavaduotoja Gaja Bartusevičiūtė, Jaunimo miestu už šiais metais vykusias Lietuvos jaunimo dienas pripažintas Panevėžys, o LiJOT Alumni apdovanojimas įteiktas VšĮ „A.C. Patria” už 20-ies metų veiklą.

Primename, kad Lietuvos jaunimo organizacijų taryba (LiJOT) yra didžiausių nevyriausybinių jaunimo organizacijų Lietuvoje sąjunga, vienijanti daugiau nei 200 tūkstančių jaunų žmonių Lietuvoje. Organizacijos tikslas – kelti jaunimo organizacijų kompetenciją ir atstovauti jaunimo organizacijų ir jaunimo interesams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius