-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

2011-ųjų žvaigždžių prognozė studentams

AVINAS
Horoskopas studentams
Horoskopas studentams / Njuspeipis.lt nuotr.

Ateinančiais metais mokslams skirsite mažiau dėmesio, nei reikėtų. Paskaitų metu galvą kaip visada būsite palikę namie, taigi per auditoriją lakstys avinas be galvos. Bandysite pakišti koją kitam, bet ir to nesugebėsite, dar greičiau ir pats už jos užkliūsite. Avinais ir kitais metais būsite. Na, bent jau orai neblogi nusimato: šiek tiek debesuota su meilės prošvaistėmis, kai kur palis sunkiais darbais, iš to nusimato galvos skausmai, o išlindusi saulė apkabins šilumos gausumu. Nusiskuskite vilną bei nusilaužkite ragus ir nepamirškite galvos užsidėti.

JAUTIS

Kitąmet, kol tavo grupės draugas trins nosimi į auditorijos suolą, nesuprasdamas, kurioje paskaitoje yra, tu gulėsi ant žemės ir trankysi savo galvą, bandydamas nustatyti, kiek smūgių pakanka, kad gautum raštelį dėl ligos. Nepersistenkite, nes atsidursite baltų sienų apsuptyje. Deja, bet raudonos spalvos, kuri bulius priverčia pašėlti, ten nebus. Pavojinga tokį neranguolį į parduotuves vestis: ir pats nelabai mėgsta, ir dar išvarto viską aplinkui. Antroji jaučio pusė – kitas jautis – dviguba bėda prekybos centre. Ateinančiais metais būsite kur kas atidesni ir viską labiau vertinsite. Sutepkite savo ragus alyva, skirtumą iškart pajusite.

DVYNIAI

Mokslai – ne bėda, sėskite į tanką ir važiuokite kiaurai per sieną. Ir kitais metais tavo galvos branduolyje kils įdomiausios idėjos, o kitiems jos atrodys pačios absurdiškiausios. Apsimeskite, kad ten tik turgaus bobutės, kurios vėl burbuliuoja. Uždėkite vėžliui ratus, numeskite dramblį nuo šaligatvio, pasodinkite žirafą, nuprauskite bebrą – nestabdykite idėjų, darykite viską. Šiais metais jūs pagaliau atrasite antrąją savo dvynio pusę. Jei ją jau turite, tai stipriai apkabinkite. Dvyniai pasižymi prieraišumu ir ištikimybe, sunku net su laužtuvu atlupti. Taigi, pravartu bent vieną turėti kur nors kišenėje ar krepšyje nešiotis. Naujoms idėjoms dėti nusipirkite naują krepšį.

VĖŽYS

Kitąmet moksluose bandysite eiti tiesiai ir pirmyn priekiu, bet vis tiek nužingsniuosite atbulas. Viską stengsitės daryti atbulai nei normalūs žmonės daro, bet kitaip vėžiams neišeina. Jeigu vis dar norėsite išmokti ką nors normalaus, tai metai tam tinkami. Ir atsargiai! Rastas girtas Kupidonas. Šaudo Amūro strėles kur tik papuola. Tik neįsimylėkite kokio apšvietimo stulpo. Didelių šansų metai meilei. Beje, strėlės prastai suteptos, smigdamos skaudžiai kimba – vengti kontakto į galvą. Nusišveiskite savo „chitininę“ dangą, laikas atsinaujinti ir atrodyti gražiai.

LIŪTAS

Kitąmet norėsite būti kuo „mažiau pastebimas“. Atsiskaitymo metu ištraukta A2 formato paruoštukė tai tik dar labiau patvirtins. Pasireikš ir džiunglių valdovo savybė, kuri vers visur lenktyniauti ir skubėti. Matomai nebepasitikėsite posakiu „Neskubėk ir būsi pirmas“, kadangi po to seka žodžiai... „Ir vėl paskutinis“. Ir vėl už tave grobį sumedžioja kitas, o jūs kaip bandos vadas viską tik sau ir sau. Bandysite apsimesti neprieinamu Liūtu, tačiau nesileiskite būti tampomas už ūsų, nes nutemps – turės bėdos. Suglostykite savo šiaudus ant galvos ir iššiepkite savo dantukus.

MERGELĖ

Fibroezofagogastroduodenoskopija ir kitokie bjaurūs keiksmažodžiai. Taip, ir aš nieko nesupratau, o liežuvis apsivertė 360 laipsnių ir užlūžo. Kitąmet moksluose atsiras daugiau klaustukų nei trintukų, kurių užtektų tiems klausimams nutrinti. Turėsite kreiptis į kaučiuko fabriką dėl trynimo klausimų. Meilėje kaip minų lauke – tik padėkit koją ne ten, gal net turėsit progą su savo galva pamatyti savo nugarą ar kokią kitą kūno dalį, skrendančią ore. Jeigu vis dar liepsnosite, šokit į pirmą pasitaikiusią statinę su skysčiu, venkite su užrašu „Benzinas“. Patupėkit po medžiu ir palaukit, kol nukris obuolys ant galvos – pasijausite Einšteinu.  

SVARSTYKLĖS

Nusimato posėdžio metai. Vis svarstysite ir svarstysite kaip čia pasielgus vienur ir kaip kitur. Kol galiausiai įvyks maištas galvoje: masinės riaušės, dūžtantys stiklai, mintys bėgs iš galvos nuo didžiulio chaoso svarelio, kuris persvers viską. Pasvėrėme kilogramą meilės, nesupratom rodmenų – svarstyklės pas jus šiek tiek nesuderintos, bet jas nesunkiai galima atstatyti sutepus kava ar arbata. Alum nepatartina – labai siūbuoja ir didžiulės paklaidos numatomos. Šiemet viską sverkite ramiai ir nedėkite ant svarstyklių daugiau kaip dviejų tonų darbų naštos.

SKORPIONAS

Rūkas ir migla – štai kaip atrodys tavo galvos kevalas ateinančiais metais. Mokslus matysite taip pat gerai kaip vaizdą dykumoje per smėlio audrą. Nepamirškite, kad jos greitai išsisklaido ir po to ateina saulėtos dienos bei ryškus vaizdas. Dykumų medžiotojas ieškos kam čia geriau įgnybus su savo mažom žirklutėm. Kaip seksis karpyti meilės formas ir lankstyti origamį priklausys nuo saulės kaitros. Kartais kils pagundos įgelti kobrai, bet gal geriau eikit atlikti kaskadinių triukų. Ir dar be šalmo.

ŠAULYS

Kas mokslų fronte kitais metais? Įsivaizduok tokį vaizdą, kai tau po kojom atsiveria juodoji skylė ir suryja visus tavo konspektus, net laboratorinių darbų ataskaitos nepaspruks. Na, ši istorija bent kiek originalesnė nei toji su šunim, kuris esą suėdė viską... Beje, laikas jau tau griebti savo lanką ir pasileisti į miškus. Kitąmet – medžioklės metai. Girioj pilna grobio, bet jis judės. Jei rankos vis dar dreba ir nenulaikai lanko, nelauk kol grobis pabėgs. Griebk kuoką ir – per galvą. Naudok sidabrines strėles, sako, vilkolakiai miške tyko.

OŽIARAGIS

Viskas, tau „šakės“ moksluose. Per paskaitas užguls ausys, galva, sverianti kaip koks dramblys, kris ant suolo ir akių vokai kaip sugedusios žaliuzės užsivers. Egzamino metu rašiklis rankose virpės kaip skalbimo mašina, o paruoštukės kris iš rankų. Nesijaudinkite, viskas tik dėl klibančio stalo.

Ir vėl nieko nematot per tuos savo ragus, atsitrenkiate į kas antrą medį, o apie meilės frontą jau visai pamiršot? Nusipjaukite ragus su gumine valtimi – tai greičiausias būdas. Per didelis pasitikėjimas aplinkiniais – tavo Achilo kulnas, taigi neklausyk piktų dėdžių, geriau apsimeskite asilu. Jei nuspręsite būti asilu, tai bent ragų nepamirškite užsidėti.

VANDENIS

Moksluose nusimato atgimimas. Pagaliau sau drąsiai sakysite – aš pradėsiu mokytis! Bet vėlgi, kiek tokių studentų žuvo karo fronte jam vos prasidėjus. Jie regėjo tik priešą – poną mokslą už kelių šimtų metrų, bet drąsuoliai greitai krito neišvengdami diferencialo, pakirsti integralo ar kitaip difragavę. Viskas priklausys tik nuo tavęs, kaip gerai moki manevruoti mūšio lauke. Kaip Remarko novelėje „Vakarų fronte nieko naujo“, taip ir meilės fronte. Jeigu turi su kuo bendram vandeny plaukioti – tai taip ir toliau ramiai plaukiosi, jei ne – lauk kitų metų. Įberkite žiupsnelį druskos, pajusite gyvenimo skonį.

ŽUVYS

Kitąmet jus suprasti bus sudėtinga: kalbi kaip su siena, paberi žirnius, o jie tik atsimuša į ją ir atgal. Prisimink, kad niekas nesupranta žuvų kalbos. Na, bent jau sugebėjimas plaukti prieš srovę yra idealus, išvengiant kelmų likimo. Jie plaukia pasroviui, o po to – krioklys. Žvejai jau išsirikiavę aplink ežerą, meškerės paruoštos, kabliukai nublizginti ir jau plūduriuoja vandenyje. Saugokite savo žiaunas, nes parazitai gerai užsikabina už šonų. Kad netektų gailėtis, jog pasidarėt „pirsingą“ su kabliuku ir atsidūrėt prekybos centro prekystalyje. Ir dar – auksinės žuvelės nemoka šnekėti taip pat.

logotipas/Njuspeipis.lt
logotipas/Njuspeipis.lt

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius