Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Paškevičiūtei pavojingiausi atrodo jauni ir neblaivūs vairuotojai

Birželio mėnesį TV6 eteryje startavo nauja laida „Greiti ir įsiutusios“, kurios ašis – sportas, merginos ir automobiliai. Laidos vedėja Aistė Paškevičiūtė neslepia, kad automobiliai – viena iš jos aistrų. Mergina save laiko atsakinga vairuotoja ir su siaubu atsiliepia apie tuos, kurie prie vairo sėda išgėrę.
Aistė Paškevičiūtė
Aistė Paškevičiūtė / TV6 nuotr.

Maždaug prieš 4 metus Aistė išsilaikė vairavimo teises ir sėdo prie žydros spalvos 1992 metų „Ford Escort“ vairo. Kiek vėliau laidų vedėja vairavo baltos spalvos „Chrysler Crossfire“, o šiuo metu išsiverčia ir be automobilio.

„Paradoksas – šiuo metu jokios mašinos nevairuoju. Automobilis man kol kas yra nereikalingas, nes dabar gyvenu centre“, – paaiškina mergina, pirmenybę skirianti automobiliams su mechanine pavarų dėže.
 
23 metų A.Paškevičiūtė tikina, kad yra atsakinga vairuotoja – su kelių policija tenka susidurti retai, nebent per bendrus vairuotojų patikrinimus.

Aš manau, kad jaunas, ambicingas ir savo jėgų neįvertinęs vairuotojas yra toks pats pavojingas, kaip ir vyresnis, patyręs, bet išgėręs vairuotojas.

„Mano tikslas – ne greitis, nesiekiu kokių nors rekordų. Siekiu, kad važinėti būtų įdomu ir malonu, o ne nuspausti greičio pedalą iki galo“, – paklausta, ar mėgsta važinėti greitai, atsako Aistė.

A.Paškevičiūtės kasdienybė – spalvingi vakarėliai, kuriuose dažniausiai laukia smagi kompanija ir alkoholis, kurio visiškai išvengti nepavyksta ir Aistei.

„Po vakarėlio namo mane parveža arba draugai, arba aš išsikviečiu taksi, bet niekada niekada nesėdu už vairo išgėrusi alkoholio. Neteko to daryti ir tikiuosi, kad niekada ir neteks“, – patikino laidų vedėja.

Merginos teigimu, patys baisiausi kelyje ir yra neblaivūs bei patirties neturintys vairuotojai.

„Aš manau, kad jaunas, ambicingas ir savo jėgų neįvertinęs vairuotojas yra toks pats pavojingas, kaip ir vyresnis, patyręs, bet išgėręs vairuotojas. Visos prevencinės priemonės, kurių imamasi mūsų keliuose yra veiksmingos, ypač policijos daromi reidai – jie labai sumažino girtų vairuotojų skaičių kelyje“, – kalbėjo A.Paškevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius