Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alternatyvi mada grįžta į Klaipėdą

Rugsėjo 30 d. 15 val. Klaipėdos universiteto studentų sąjunga Švyturio menų doką pavers Lietuvos madų ir jaunimo kultūros centru. Čia vyks alternatyvios mados bei dizaino, muzikos ir tapybos festivalis „Meno ratas 2010“.
Temos: 3 Mada Muzika Klaipėda

„Meno ratas“ – tai antrus metus vykstantis renginys, apjungiantis alternatyvią madą, muziką ir dailę. Praėjusiais metais buvo pristatyta 20 kolekcijų, daugiau nei 200 žmonių iš įvairiausių šalies kampelių įsitraukė į subtilumu bei rytojaus mados tendencijomis persmelktą sūkurį. Klaipėdos miesto savivaldybė „Meno ratą“ apdovanojo kaip geriausią jaunimo metų renginį, teigiama išplatintame pranešime.

Organizatoriai kokybės kartelę iškėlė aukštai ir šiemet neketina jos nuleisti. Priešingai, – rugsėjo 30 dieną žiūrovai ir dalyviai mėgausis specialiai šiam renginiui paruoštomis šviesos ir garso projekcijomis, įspūdingais kolekcijas demonstruosiančiais modeliais ir kokybišku gyvo garso koncertu.

Jeigu nesate abejingi šokiui, muzikai, dailei ar bet kuriai kitai meno rūšiai – Rugsėjo 30 dieną kalendoriuje nuspalvinkite raudona spalva.

Klaipėdos universiteto studentų sąjunga kviečia visus studentus, moksleivius, neformaliojo ugdymo įstaigų mados studijas ir būrelius dalyvauti alternatyvaus meno sintezėje „Meno ratas“. Kviečiame kurti alternatyvios mados kolekcijas ir jas pademonstruoti renginio metu bei prisidėti prie bendro projekto tikslo – atkreipti visuomenės dėmesį į ekologiją. Kolekcijas vertins kompetentinga žymių profesionalų komisija, o geriausios mokinių ir studentų kolekcijos bus apdovanotos piniginiais prizais, siekiančiais 500 lt!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius