Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

#AtviraiApieStudijas: Vidmantas Balkūnas: „Nesijaudinkite, jeigu kas nors nepavyksta iš pirmo karto“

„Perėjau 4-ias aukštąsias mokyklas ir nė vienos nebaigęs atradau save vis tiek“, – apie studijas pasakoja fotoreporteris Vidmantas Balkūnas, neseniai pelnęs net keturis apdovanojimus už geriausias nuotraukas apie kariuomenę. Daug metų svajojęs tapti gamtininku, vėliau net 4-ias studijų programas išmėginęs žurnalistas teigia, jog nereikia jaudintis, jei savo profesinio kelio neatrandate iš karto. Kodėl? Žiūrėkite vaizdo reportažą.

Vidmantas Balkūnas (g. 1982 m. sausio 2 d. Varėnoje) – Lietuvos spaudos fotografas, žurnalistas. Nuo 2015 m. gegužės dirba 15min. Specializacija – ekstremalaus sporto, kelionių, karinė ir socialinė fotografija.

VIDEO: #AtviraiApieStudijas: Vidmantas Balkūnas

Daugiau apie V.Balkūną galite sužinoti čia.


15min pristato vaizdo siužetų ciklą #AtviraiApieStudijas, skirtą abiturientams ir vėlyvųjų gimnazijos klasių moksleiviams. Juose 15min žurnalistai ir reporteriai atvirai pasakoja apie savo studijų pasirinkimus bei tolesnę karjeros eigą.

Kokia studijų prasmė? Ką daryti, jei nežinai, ką nori studijuoti? O jeigu nepasiseka iš pirmo karto? Ar verta studijuoti iš viso?

Į šiuos bei daugybę kitų, su studijomis susijusių, gyvenimiškų klausimų atsako 15min komanda – Vidmantas Balkūnas, Paulius Gritėnas, Skirmantas Malinauskas, Dovydas Pancerovas ir Ugnius Antanavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius