Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ERASMUS patirtis: į prekybos centrą Ispanijoje – su specialiu krepšiu ant ratukų

Abiejose rankose – po didžiulį vos pakeliamą maišą pirkinių. Arba pilnas vežimas maisto ir įvairiausių niekučių namams stumiamas iki automobilio. Toks vaizdas, ko gero, pažįstamas dažnam lietuviui kurią nors savaitės dieną susiruošusiam užsukti į prekybos centrą nusipirkti maisto produktų kelioms dienoms ar keleto reikalingų daiktų namams.
Ispanė keliauja apsipirkti.
Ispanė keliauja apsipirkti.

Tuo tarpu ispanai rado būdą, kaip savęs neapsunkinti didžiuliais nešuliais. Jie į prekybos centrus tiesiog atvažiuoja su specialiais krepšiais ant ratukų (ispaniškai toks lagaminas vadinamas carro de la compra)! Prekybos centruose prie spintelių daiktams palikti galima rasti ir grandines su spynelėmis, kuriomis galima prirakinti savo tokius atsivežtus krepšius.

Argi ne puiki mintis? Juolab kad tokių krepšių, skirtų apsipirkti, galima rasti ir Lietuvoje, tačiau mūsuose jie kol kas nėra populiarūs.

Daugiau ERASMUS pasakojimų iš Ispanijos ir kitų šalių rasite čia.

Buvai išvykęs pagal ERASMUS mainų programą? Pasidalink savo patirtimi su kitais, siųsdama(s) ją e.paštu studentai@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius