Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gamtininkų dienos „GaDi 11“: organizatorių komentaras

Po sekmadieninių 15min.lt publikacijų apie neramumus gamtininkų festivalio metu renginio infosklaidos vadovė Reda Krušinskaitė organizatorių vardu pateikė faktų ir vertinimų: „Grįžome iš festivalio ir perskaitėmė jūsų komentarus, su jais sutinkame ir dėl to priekaištų neturime, bet manome, kad žmonės turi teisę išgirsti ir mūsų poziciją.“
Reda Krušinskaitė
Reda Krušinskaitė. / GaDi.lt nuotr.

GaDi`11 Gamtininkų Dienų muzikos festivalio organizatoriai atsiprašo visų nukentėjusių ir nusivylusių muzikos klausytojų. Puikiai suprantame savo kaltę, bet norime patikinti, kad visiems nukentėjusiems asmenims buvo suteikta medicininė pagalba, o apsaugos darbuotojai bendradarbiaudami su policija sulaikė visus problemas kėlusius asmenis. Jie buvo skubiai pristatyti į areštinę. Vyksta tyrimas.

Sužeidimai vidutinio sunkumo – keletui festivalio lankytojų praskelta galva, vienam sužalota ranka, kitam praskeltas antakis.

Problemas kėlę asmenys neturėjo jokių narkotinių medžiagų ar ginklų, atvykę į festivalį buvo blaivūs, organizatoriams bei festivalio apsaugos darbuotojams įtarimų nesukėlė, todėl jiems buvo parduoti bilietai ir jie buvo įleisti į festivalio teritoriją. Minėti asmenys su nukentėjusiais nekonfliktavo, staiga ėmė mušti žmones lazdomis. Apsauga bei policija reagavo maksimaliai operatyviai ir sugavus problemas kėlusius žmones festivalis tęsėsi sklandžiai.

Organizatoriai dar kartą atsiprašo nukentėjusiųjų. Tikimės, kad nepaisant nesklandumų turėjote gerą laiką ir sugebėjote pasidžiaugti muzika po atviru dangumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius