Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Google“ Anitos Borg atminimo stipendija 2011

Daktarė Anita Borg paskyrė savo gyvenimą tam, kad iš pagrindų pakeistų mūsų požiūrį į naujas technologijas ir pašalintų kliūtis, kurios trukdo moterims ir mažumoms įžengti į kompiuterijos ir technologijų sritis.
Studentams – Anitos Borg stipendija.
Studentams – Anitos Borg stipendija. / „Eurodesk Lietuva“ nuotr.

Jos kompetencija techninėje srityje ir bebaimė vizija toliau įkvepia ir motyvuoja daugybę moterų tapti aktyviomis dalyvėmis ir lyderėmis kuriant naujas technologijas.

Google“ įsipareigoja toliau vystyti Anitos viziją ir su malonumu praneša, kad prasideda paraiškų teikimas „Google“ Anitos Borg atminimo stipendijoms. Stipendijas gali gauti kompiuterijos mokslų, kompiuterinės inžinerijos, informatikos arba glaudžiai su šiais mokslais susijusių techninės srities studijų programų studentės. Jos privalo turėti ryškių pasiekimų akademinėje srityje bei studijuoti bakalauro, magistro ar doktorantūros studijų programoje Europoje, Viduriniuosiuose Rytuose ar Afrikoje esančiame universitete.

Įvertinus kandidačių akademinius rezultatus, lyderystės patirtį ir pademonstruotą aistrą kompiuterijos mokslams bus skirtos kelios stipendijos bakalauro, magistro ir doktorantūros studijų pakopų studentėms. Kiekviena atrinkta studentė gaus 7.000 eurų (arba lygiavertę) stipendiją.

2011 m. birželio mėn. visos stipendijos gavėjos bus pakviestos aplankyti „Google“ inžinerijos cente Ciuriche. Čia jų lauks praktiniai seminarai ir socialinės veiklos, suteiksiančios galimybę visoms finalistėms susitikti ir pasidalinti savo patirtimi.

Daugiau informacijos: http://www.google.com/anitaborg/emea/

Paraiškų pateikimo terminas – 2011 m. vasario 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius