-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gretutinės studijos – daugiau karjeros perspektyvų

Šiuo metu vyksta tiesioginis priėmimas į aukštąsias mokyklas. Taip pat prasidėjo papildomas LAMA BPO priėmimas. Unikali galimybė suteikiama stojantiems į V. A. Graičiūno aukštąją mokyklą – šiemet būsimi AVM studentai gali rinktis ne tik pagrindines, bet ir gretutines ar praturtintas kitos studijų krypties moduliais studijas. Gretutinės studijos sudaro galimybę greta pagrindinės studijų krypties, tuo pačiu studijų laikotarpiu, studijuoti kitos studijų krypties programą ir įgyti dvigubą profesinio bakalauro kvalifikacinį laipsnį. Pavyzdžiui, pasirinkus Turizmas ir svetingumas studijų programą galima rinktis ir gretutines Marketingo ir pardavimų vadybos studijas. Jas baigus įgyjamas dvigubas (turizmo ir svetingumo bei marketingo ir pardavimų vadybos) profesinio bakalauro kvalifikacinis laipsnis. Šiais metais pirmą kartą būsimi AVM studentai gali rinktis ir integruotas – praturtintas kitos studijų krypties moduliais studijas. Pavyzdžiui, teisininkas, planuojantis dirbti tarptautinio verslo kontekste, gali rinktis Teisė ir verslas studijų programą su integruotais Tarptautinis verslas ir komunikacija programos moduliais.
Dirbanti moteris
Dirbanti moteris / Fotolia nuotr.

Darbo rinkoje konkurencija didelė, o darbdaviai vis dažniau ieško kvalifikuotų vidurinės grandies specialistų, turinčių ne tik specifines savo srities kompetencijas, bet ir papildomas, iš kitų mokslo sričių. Apie papildomų kompetencijų poreikį patvirtina ir ekspertai. V. A. Graičiūno aukštosios vadybos mokyklos, rengiančios kvalifikuotus vidurinės grandies vadybos, teisės, buhalterinės apskaitos specialistus, suorganizuotos video konferencijos metu kalbintas Nacionalinės turizmo verslo asociacijos viceprezidentas, „Lithuanian Tours“ vadovas Kęstutis Ambrozaitis teigia, kad „turizmo srityje labai svarbios ne tik specifinės srities, bet ir marketingo bei pardavimų, turizmo apskaitos, teisės žinios ir kompetencijos“. Bendrovių ir institucijų teisininkų asociacijos narys, AB „Lietuvos Geležinkeliai“ tarptautinių ryšių skyriaus teisininkas Julijus Glebovas pažymi, kad „geram teisininkui, planuojančiam dirbti verslo sektoriuje, privalu išmanyti ne tik teisę, bet ir tarptautinį verslą bei verslo šaką, kurioje planuojama specializuotis – pavyzdžiui, logistiką“. V. A. Graičiūno aukštoji vadybos mokykla glaudžiai bendradarbiaudama su socialiniais partneriais, atnaujino studijų programas ir šiais metais siūlo gretutines bei integruotas studijas, kurios studentams suteikia galimybę įgyti platesnį išsilavinimą, daugiau žinių, gebėjimų bei patirties – praplėsti savo įsidarbinimo galimybes.

Vadybinės kompetencijos, gebant spręsti žinių ekonomikos keliamus uždavinius ir iššūkius, yra ypatingai svarbios šiandieninėje rinkoje. Jos būtinos visiems. Priėmimo 2014 metu V. A. Graičiūno aukštoji mokykla atveria galimybes ir studijuojantiems bet kurioje kitoje studijų kryptyje.  „Norintiems įgyti dar vieną bakalauro kvalifikacinį laipsnį sudarome palankias sąlygas – parengiame individualų studijų planą, kaip ir kitiems studentams, suteikiame galimybę studijuoti nuotoliniu būdu, tad iššūkis įgyti išsilavinimą keliose aukštosiose mokyklose tampa įmanomu. Jau turime džiuginančių pavyzdžių, kai mediciną studijuojanti mergina mūsų aukštojoje mokykloje studijuos vadybą, o IT studijas kitoje aukštojoje mokykloje pasirinkęs vaikinas jas derins su vadybos studijomis V. A. Graičiūno aukštojoje vadybos mokykloje. Kaip jau minėjau, tai tampa įmanoma sudaromo individualaus studijų plano bei nuotolinių studijų pagalba. Šiais metais atsiradusią galimybę studijuoti ir nuotoliniu būdu renkasi nemaža dalis būsimų AVM studentų, nes tai leidžia dirbti ir mokytis vienu metu“, – teigia AVM vadovybės atstovė kokybei Rasa Bastytė.

Kadangi akademinis karjeros projektavimas yra individualus, V. A. Graičiūno aukštoji vadybos mokykla kviečia nemokamai konsultacijai, kurios metu padės sumodeliuoti tinkamiausią išsilavinimo galimybę.

Daugiau informacijos Priėmimas 2014, www.avm.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius