Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ISM „fuksai“ virs televizijos ir kino žvaigždėmis

Ar žinai, kaip paskutinį vasaros savaitgalį praleis naujai iškepti ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto studentai? Net jei jie to dar nė patys nežino, galime drąsiai atsakyti – rugpjūčio 26-ąją pirmakursių desantas pajudės Pailgio ežero pakrantėje įsikūrusios FuxTV studijos link, kur jų laukia pirmoji pažintis su studento gyvenimu!
ISM „fuksai“ virs televizijos ir kino žvaigždėmis.
ISM „fuksai“ virs televizijos ir kino žvaigždėmis. / ISM nuotr.

Įvairias fuksams skirtas stovyklas rengia dauguma universitetų – visi puikiai suprantame, kad įstoti į universitetą reiškia beveik iš pamatų pakeisti savo gyvenimą: nauja aplinka, nauji žmonės, viskas kardinaliai skiriasi nuo 12 metų, praleistų mokyklos suole. Todėl ir ISM Studentų atstovybė (SA) jaučia privalanti įdėti visas pastangas, kad šis pokytis naujiesiems studentams būtų kuo malonesnis, gal net vienas nuostabiausių gyvenime. Pasistengsim, kad į naują gyvenimo etapą žengtum pasiruošęs – iš pirmų lūpų išgirsi, kas ir kaip vyksta mūsų Universitete ir už universiteto ribų, sužinosi viską, kas tave domina, nuo tvarkos ir tradicijų iki naujausių aktualijų ir pramogų, susipažinsi su būsimais kurso draugais, SA, net dėstytojais.

Beje, ne tik daug sužinosi, bet ir puikiai praleisi laiką, nes Fuksų žygis – tradiciškai vienas linksmiausių metų renginių, kurį praleisti tiesiog draudžiama!

Šiemet Fuksų žygio tema itin ambicinga – kviesime naujuosius studentus apsilankyti FuxTV studijoje ir tapti televizijos bei kino žvaigždėmis! Turbūt visi esame svajoję susipažinti su televizijos virtuve ir pasinerti į blizgantį ir viliojantį garsenybių pasaulį. Ką gi, prieš jus kaip tik tokia proga. Praleidusiems ją beliks graužti nagus, ypač girdint kalbas, kurios apie FuxTV tikrai netils visus metus.

Atvykusius jus pasitiks kino filmavimo aikštelė ir televizijos studija, kurioje gyvai stebėsite įvairias laidas, patys jose dalyvausite (ypač aktyvaus dalyvavimo tikimės žaidime „Išgelbėk draugą“ ir specialiai Fuksų žygiui skirtoje „Duokim garo!“ programoje), net turėsite progą įsiamžinti juostoje ir tapti kino legendomis, o vakaro pabaigoje gniaužti rankoje Oskarą. Taip pat kartais teks paspėlioti, ką gi reiškia viena ar kita televizijos programoje nurodyta laida. Net ir tuo atveju, nesijaudinkite, jūsų smalsumas bus patenkintas ir nusivylusių tikrai neliks. Staigmenų, linksmybių ir naujienų tikrai netrūks, progų pasireikšti taip pat turėsite kiekvienas. Lauksime jūsų jau nuo liepos 26-os dienos ISM studentų atstovybėje, 105 kab., pirmuosiuose rūmuose, kur galėsite įsigyti bilietus į stebuklingą televizijos ir kino pasaulį.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius