Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas rengia vasaros studijas trijose Baltijos šalyse

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas drauge su Stokholmo aukštąja ekonomikos mokykla Rygoje (SSE Riga) ir Talino ekonomikos ir verslo administravimo mokykla (TSEBA) rugpjūtį bakalauro ir magistrantūros studentams iš viso pasaulio organizuoja tarptautinę vasaros mokyklą „Verslas tarp rytų ir vakarų: Baltijos šalių perspektyva“ (angl. Business between East and West in Baltic Perspective).
ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas
ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas / ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto nuotr.

„Programos metu magistrantai ir trečio-ketvirto kurso bakalaurai analizuos verslo plėtros galimybes Baltijos regione ir „gyvai“ susipažins su ekonomine, socialine ir kultūrine trijų valstybių specifika. Šis mokymosi modelis, kai studijos suderinamos su įdomiu laisvalaikio leidimu, šiuo atveju – kelione, ypač pasiteisina ir sulaukia vis daugiau dėmesio iš norinčiųjų pagilinti savo žinias bei praplėsti akiratį“, – sako projekto koordinatorė, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Bakalauro studijų prodekanė Jolita Butkienė.

Per dvi tarptautinės Baltijos vasaros mokyklos savaites studentai dalyvaus minėtų universitetų išskirtinai jiems surengtose paskaitose, aplankys Baltijos valstybių rinkose lyderiaujančias kompanijas. Pažintis su kompetentingais Baltijos šalių ekonomikos ekspertais ir garsių įmonių verslo praktikais suteiks mokyklos dalyviams naujausios informacijos apie Lietuvos, Latvijos ir Estijos ekonomiką, regiono bruožus, verslo specifiką bei sėkmingo verslo galimybes.

Vasaros mokykla startuos Estijoje, tęsis Latvijos sostinėje Rygoje, o tuomet studentai atvyks į Vilnių. Lietuvos sostinėje studentai analizuos ekonominę šalies situaciją, smulkaus verslo kūrimo galimybes ir iššūkius, organizacijų socialinę atsakomybę, susitiks su verslo atstovais bei lankysis įvairiose kompanijose: „Coffee Inn“, „Kraft Foods“, „Mars“.

„Baltic Summer School“ vyks antrą kartą. Pernai programoje dalyvavo studentai iš Vokietijos, Italijos, Kanados, Danijos, Olandijos ir Lietuvos.

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas šiuo metu ruošia tarptautinio verslo ir komunikacijos, ekonomikos ir politikos, ekonomikos bei verslo vadybos bakalaurus, vykdo tarptautinės magistrantūros ir vadovų studijas. Nuo rudens Kaune pradės vykdyti naują finansų ir apskaitos bakalauro studijų programą. Žurnalo „Valstybė“ paskelbtais duomenimis, ISM ekonomikos studijų absolventai yra vieni daugiausiai uždirbančiųjų iš visų ekonomiką baigusiųjų šalyje. Šiuo metu ISM studijuoja apie 1800 studentų.
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius