Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką veiksi šį pavasarį?

Drauge su pavasariu į laikinąją sostinę atskuba ir kasmetinis, jau tradiciniu tapęs reklamų konkursas STARtuok! Tad visus naujų bei originalių idėjų kupinus moksleivius ir studentus kviečiame jau dabar kurti reklamas, o norinčius įgyti naudingų žinių šioje srityje suklusti – mes turime ką pasakyti!
STARtuok!
STARtuok! / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Studentai Reklama

Kaip viskas vyksta?

Ogi visai paprastai. STARtuok! tau suteikia dvi puikias galimybes: sukurti savo reklamą ir dalyvauti interaktyviuose tikrų specialistų seminaruose. Nori kurti? Puiku! Štai, ką turi daryti. Vienas arba su draugų grupe sukurpiate savo spaudos arba vaizdo reklamą ir atsiunčiate ją. Pastaroji sužiba savo originalumu, įtaigumu bei profesionalumu kompetetingosios komisijos akivaizdoje, o Jūs pasiimate vertingus mūsų rėmėjų įsteigtus prizus, o gal net pelnote geriausiojo kūrėjo vardą!

Apie naujoves

Skirtingai nei praeitais metais, šiemet projekto dalyviai varžysis teminėse kategorijose (pramogos, laisvalaikis, originali reklama, partizaninė reklama), kurios skatins kurti įvairaus pobūdžio komercines reklamas. Kadangi vienas projekto tikslų yra skatinti jaunimą neišvažiuoti iš Lietuvos ir savo ateitį kurti būtent čia, penktoji kategorija priklauso socialinei reklamai tema „Pasilik studijuoti Lietuvoje“.

Norintiems praplėsti akiratį

Na, o visi, trokštantys tiesiog daugiau sužinoti apie reklamą bei jos kūrimo subtilybes, bus kviečiami į Vilniaus universiteto Kauno humanitariniame fakultete vyksiančius STARtuok! seminarus. Čia savo žiniomis, įgūdžiais ir profesinėmis paslaptimis apie reklamos idėją, aktorius atrankas – kasting‘us, socialinę bei spaudos reklamas dalinsis garsiausių reklamų agentūrų atstovai, rinkodaros ir reklamos specialistai. Ir dar daugiau! Po seminarų organizatoriai pakvies į interaktyvias reklamos kūrimo dirbtuves, kur turėsi puikią galimybę savo akimis išvysti visą reklamos kūrimo procesą ir jame sudalyvauti pats.

Tad STARtuok! reklamų konkursas kviečia Tave, jaunasis kūrėjau, nesnausti ir sekti pačią naujausią informaciją internetiniame puslapyje http://startuok.vukhf.lt/ ir „Facebook“ grupėje STARtuok!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius