Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karjeros galimybių renginys „TAVO KELIAS’11” kviečia TAVE!

Jau kovo 7 dieną „AIESEC Lietuva“ kviečia vyresniųjų kursų ar neseniai studijas baigusius studentus į ketvirtus metus organizuojamą projektą „Tavo Kelias‘11“! Šiais metais – kaip niekad įvairų, kupiną netikėtų iššūkių, staigmenų bei galimybių. Pasinaudok proga, juk tai – Tavo karjeros kelias!
Karjeros galimybių renginys „TAVO KELIAS’11” kviečia TAVE!
Karjeros galimybių renginys „TAVO KELIAS’11” kviečia TAVE! / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Studentai

Renginio dieną dalyviai mugėje turės puikią galimybę ne tik sužinoti apie karjeros galimybes įmonėse, bet ir TIESIOGIAI pristatyti save potencialiems darbdaviams, gauti vertingų patarimų karjeros klausimais, sužinoti apie darbo rinkos perspektyvas bei sėkmingą verslo vystymą, užmegzti vertingų bei perspektyvių kontaktų.

Projekte dalyvauja didžiausios ir sėkmingiausios Lietuvos įmonės bei jų atstovai.

Drąsiausi (tikriausiai tai TU) galės išmėginti jėgas „blic“ darbo pokalbiuose bei gauti vertingų patarimų. Dalyviai bus kviečiami aktyviai dalyvauti įmonių rengiamose darbo sesijose, pateikti savo idėjas, diskutuoti ir gauti rūpimą informaciją. Ar sugebėsi palikti įspūdį pirmaujančios Lietuvoje įmonės atstovui?

Dalyvių laukia neeiliniai pranešimai verslo bei karjeros temomis, kuriuos skaitys tikri Lietuvos verslo “grandai” – A. Avulis, M. Zalatorius, bei R. Vaitkus. Renginio organizatoriai žada dar daugiau netikėtumų, tad jau dabar ištrauk savo ateitį iš šiukšlių dėžės – registruokis ir dalyvauk, ateik ir parodyk save!

Susitinkam jau kovo 7 dieną Vilniuje, „Radisson BLU Hotel Lietuva“ konferencijų centre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius