Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune išrinkta naujoji „KTU Ledi‘10“ (nuotraukos, video)

Šeštadienį įvyko Kauno technologijos universiteto Dizaino ir technologijų fakulteto studentų atstovybės „DiDi“ organizuojamas renginys - „KTU Ledi‘10”.
Naujoji "KTU Ledi"
Naujoji "KTU Ledi" / Organizatorių nuotr.

Čia dalyvavo net 10–ties fakultetų atstovės. Merginos savo talentus atskleidė „Hip hop’o“ ritmu ir išlaisvino savyje tūnantį „reperį“. Nugalėtoja buvo išrinkta Socialinių mokslų fakulteto studentė Kristina Varsliotaitė.

Organizatorių nuotr./
Organizatorių nuotr./"KTU ledi" rinkimai

Tarp pasirodymų įtampą palaikė komisija, kuri merginų pasirodymus stengėsi vertinti objektyviai ir pagal kompetenciją. Vieni  iš komisijos narių buvo aktorius Vitalijus Cololo, fotografas Gediminas Žilinskas  bei hip hop stiliaus sokejas Audrius Linauskis. Sukaičiavus visus balus buvo paskebltos nugaletojos: publikos Ledi tapo Deimantė Rupšytė, Foto Ledi – Aistė Kairytė, kurią išrinko komisijos narys G. Žilinskas, DiDi mažulė – Sigita Drasutytė, antroji vice Ledi – Vaida Godvišaitė, pirmoji vice Ledi Sigita Drasutytė, o naująja KTU Ledi tapo Kristina Varsliotaitė.

Vakarą griausmingai leido Dizaino ir technologijų fakulteto pirmakursiai, kurie šventė iš „nulių“ virtimą į „fuksus“. Jiems „KTU Ledi‘10” buvo vakarinė krikštynų dalis, kurioje po renginio jie galėjo šokti pagal „Hip hop‘o“ muziką. „Pravda naujokai 2010“ Dee & Kamy aikštelę drebino senuoju amerikietišku Hip Hop‘u, o plokšteles suko ir sėdėti neleido DJ Alko bei DJ Name.

 

Organizatorių nuotr./
Organizatorių nuotr./"KTU ledi" rinkimai

 

VIDEO: KobraTV - Reportažas - „KTU Ledi'10"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius