-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kembridžo universiteto studentai apie Lietuvą dabar ir po dešimties metų

Lapkričio 12-ą dieną, Kembridžo universiteto lietuvių bendrija (CULS) pristatys naują projektą – interaktyvųjį Lietuviškų idėjų forumą (LIF) 2011 – „Lietuva: dabar ir po dešimties metų“.
Kembridžo universiteto kiemelis
Kembridžo universiteto kiemelis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Konferencijos tikslas ne tik suburti jaunus lietuvius, studijuojančius prestižiškiausiuose Jungtinės Karalystės universitetuose, bet ir įtraukti kitų tautybių Kembridžo universiteto studentus bei įvairių sričių profesionalus į diskusiją apie Lietuvos vaidmenį Europos Sąjungoje ir pasaulyje šiandien ir ateityje.

„Norime išdiskutuoti ir išgryninti idėjas apie tai, ko Lietuvai reikia, kad ji taptų viena iš pasaulio mažųjų valstybių lyderių. Smagu, kad į šį projektą įsitraukė ir kitos Lietuvių organizacijos.“ – džiaugiasi projekto sumanytojas ir CULS prezidentas Ignas Budvytis. Londono Sičio Klubas (LCLC), Jungtinės Karalystės Lietuvių Jaunimo Sąjunga (JKLJS) bei profesionalų tinklas – GLL

Globalios Lietuvos Lyderiai, kuruos temines darbo grupes, kurių metu tikimasi suteikti galimybę kiekvienam dalyviui įsitraukti į diskusiją.

„Tam, kad turėtume realią Lietuvos ateities viziją, svarbi ne tik mūsų pačių tautiečių nuomonė, bet ir svetimšalių, kuriems lengviau likti objektyviems. Kartais būnant atokiau, iššūkiai ir galimybės yra labiau akivaizdūs“ – teigia Forumo globėja Aplinkos ministro patarėja ir Kembridžo universiteto studentė Laura Dzelzytė.

Forumo metu savo mintimis dalinsis daugelio kompanijų įkūrėjas Jack Lang, vienas iš Carbon War Room ikūrėjų Dr. Valdas Lašas, Jon Bradford, Springboard Cambridge vykdantysis direktorius, Dalia Venslovaitė, GLL

Global Lithuanian Leaders vadovė, Laura Dzelzytė, Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos patarėja.

Konferencijos partneriai : (GLL) Globalios lietuvos lyderiai, Londono Sičio Klubas (LCLC), Jungtinės Karalystės Lietuvių Jaunimo Sąjunga (JKLJS), Oksfordo universiteto lietuvių bendrija, Kembridžio Eurazijos studentų bendrija, IQ.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius