Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kinų studentas Peterburge nukirto galvą universiteto sekretorei

Viename Rusijos universitete mediciną studijavęs kinas nukirto galvą 59-erių metų sekretorei ir po to pasidavė Kinijos konsulate, pranešė antradienį Rusijos teisėsaugininkai.
Peilis
Peilis / Tomo Grigalevičiaus/15min.lt nuotr.

„27–erių kinų studentas Kinijos konsulate prisipažino padaręs šį nusikaltimą. Jis areštuotas“, – sakė Sankt Peterburgo tyrėjai.

Begalvis Sankt Peterburgo I medicinos universiteto sekretorės kūnas buvo aptiktas pirmadienį, sakė tyrėjų atstovas. Kiek vėliau studentas atėjo į konsulatą ir prisipažino ją nužudęs.

Kinas buvo studentų sąrašuose iki 2009–ųjų lapkričio, kai jis buvo iš universiteto išmestas, nes nesusimokėjo už mokslą, sakė naujienų agentūrai AFP tyrėjai.

Pasak naujienų agentūros „Interfax“ šaltinio teisėsaugos sistemoje, peiliu užmušęs sekretorę jos darbo vietoje, studentas nukirto jai galvą ir išsinešė ją pakete. Vėliau galvą jis paliko viešajame transporte. Dėl nusikaltimo motyvų dar aiškinamasi.

Šaltinis minėjo, kad žudikas atvyko į Sankt Peterburgą lapkričio 17 dieną turėdamas turisto vizą. Jis buvęs sulaikytas praėjus trims valandoms nuo nusikaltimo. Iškelta baudžiamoji byla dėl nužudymo.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius