Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

KSU studentai įsikurs moderniose laboratorijose ir naujose kūrybinėse erdvėse

Kazimiero Simonavičiaus universiteto studentai jau šį rudenį įsikurs pirmajame Lietuvoje Audiovizualinių menų industrijų inkubatoriuje (AMII). Jau dabar čia veikia Audiovizualinių technologijų, 3D modeliavimo, Multimedijos platformų, bei Virtualių aplinkų laboratorijos, Kompiuterinės grafikos stotis.
KSU studentai įsikurs moderniose auditorijose
KSU studentai įsikurs moderniose laboratorijose / KSU nuotr.

Darbui laboratorijose naudojama profesionali audio ir video technika. Taip pat įrengta ir daugiau nei 20 darbo vietų KSU verslumo skatinimo veikloms bei organizuojamiems projektams vykdyti.

Naujų, itin modernių laboratorijų diegimo, inovatyvių bei kūrybinių erdvių kūrimo Kazimiero Simonavičiaus universiteto studijų procese tikslas – pagerinti studijų kokybę, sukurti didesnį prieinamumą, KSU studentams ir dėstytojams, prie vis labiau populiarėjančių platformų. Studentams čia vyks ne tik programavimo, fotografijos, muzikos, mados industrijos ir kiti kursai, bet bus ir praktiškai realizuojami dizaino, mados, kino ir kt. projektai.

Naujose KSU erdvėse taip pat įkurta Erdvinio kino garso suvedimo, Sinchroninių triukšmų įrašymo, Balso ir dialogų įrašymo studijos, Garso ir Vaizdo montažinės, Rezidavimo patalpos, Peržiūrų salė, Repeticijų salė su projekcija.

Šiuolaikinius reikalavimus atitinkanti audiovizualinių menų mokomoji industrijos bazė, kurioje įsikurs Kazimiero Simonavičiaus universitetas, veiks Lietuvos kino studijos patalpose, Audiovizualinių menų industrijų inkubatoriuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius