-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

KTU FSA „DiDi“ projektas „Fotografija – daugiau nei kadras“ prasideda!

Sekmadienį KTU fakultetinė studentų atstovybė „DiDi“ sukvies 28 dalyvius iš 4 šalių (Lietuvos, Turkijos, Slovėnijos ir Lenkijos) ir autobusu pajudės į Judrarūdėje esančią sodybą, kur klausysis profesionalių paskaitų ir dalinsis asmeniniais patarimais apie fotografijos meną, spręs įvairias socialines problemas bendraudami tarpusavyje, susipažins su kitų šalių kultūromis.
Fotoaparatas
Fotoaparatas / Dienraščio „15 minučių“ nuotr.
Temos: 1 Fotografija

Projektas „Fotografija – daugiau nei kadras“ skirtas jauniems žmonėms (18-25metų), kurie nori pamatyti Europą kitomis akimis. Projekto dalyviai iš keturių šalių dirbs kasdien kartu, mokys vieni kitus ir mokysis patys, susipažins su kitomis kultūromis, aktyviai dalyvaus meninės veikloje, bus užimti neformaliu ugdymu. Dalyviai bus skatinami ieškoti sprendimų, remiantis netradiciniais, bet jiems patiems bei visuomenei priimtinais būdais. Projekto metu jauni žmonės bus skatinami būti aktyviais ir
visuomeniškais, nelikti abejingi socialinėms problemoms – kiekviena projekto diena tai tarsi naujas iššūkis, juos įveikę, dalyviai nustebins patys save ir kitus, atras naujus požiūrius, naujus sprendimus.

Projekto dalyviai susipažins su Lietuvos istorija ir tradicijomis, bei pristatys savo šalies ypatumus. Taip bus skatinamas Europos pažinimas, domėjimasis skirtingomis kultūromis bei kitų šalių tradicijomis, taip pat draugiškų ryšių palaikymas tarp aktyvaus Europos jaunimo. Taip pat ir organizacinės kompetencijos: tarptautinė komunikacija, komandinis darbas, tolerancija, skatins aktyvesnį tarpkultūrinį bendravimą ir bendradarbiavimą, puoselės toleranciją kitų kultūrų požiuriu, elgesio, gyvenimo būdo ir
vertybių atžvilgiu.

Nuo projekto pradžios praėjus 4 dienoms, dalyviai persikels į pajūrį, kuriame tęs simuliacijas, stengsis pažinti fotoaparatų galimybes, geriau susipažinti vienas su kitu bei supažindinti su savo šalimi.

Plačiau apie projektą skaitykite bei sekite naujienas internetiniame „blog'e“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius