Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

KTU išleidžia 88-ąją absolventų laidą

Birželio 23 dieną Kauno technologijos universiteto (KTU) studentų miestelyje ir centrinėse Kauno gatvėse mirgės jaunų žmonių šypsenos, plaikstysis mantijos, ilgai netils klegesys, nes Kauno technologijos universitetas išleidžia 88-ąją absolventų laidą.
KTU absolventai
KTU absolventai / KTU nuotr.

Šiemet bakalauro studijas baigė 2352, magistrantūros studijas – 1011 studentų, 45 – laipsnio nesuteikiančias studijas, iš viso 3408 studentai. Iš jų – 174 su pagyrimu. Iš viso šiemet išleidžiame 1629 diplomuotus vyrus ir 1779 diplomuotas moteris.

Kaip ir kasmet studijas baigė nemažai šeimų: pavyzdžiui, Ekonomikos ir vadybos fakultetą šiemet baigė net 5 universitete studijų metais susikūrusios šeimos. Tarp baigusiųjų bakalauro studijas ir KTU vaikinų krepšinio rinktinės, šiemet LSKL čempionate užėmusios antrą vietą, kapitonas Artūrs Pelšs, studijavęs Socialinių mokslų fakultete.

Taip pat šiemet bakalauro studijas baigė užsieniečiai Chamedov Kamil iš Azerbaidžano (Cheminės technologijos fakulteto), Wolyniec Arwid iš Lenkijos (Ekonomikos ir vadybos fakulteto), Badyul Vladislav iš Rusijos (Mechanikos ir mechatronikos fakulteto).

Šiemet išleista ir pirmoji šių magistrantūros studijų programų laida: Žinių ir inovacijų vadybos (Socialinių mokslų fakultetas), Taikomosios chemijos (Cheminės technologijos fakultetas), Aprangos mados inžinerijos (Dizaino ir technologijų fakultetas), Kompiuterizuoto mokymo (Informatikos f.), Technologijų vadybos (Tarptautinių studijų centras).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius