-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Linksmas vaizdelis: Vilniaus universitetas naujokus pasitinka šokiais ir dainomis

Liepos 28 d. 17 val. baigiasi įstojusių į universitetus ir kolegijas sutarčių sudarymo pirmasis etapas.Tai reiškia, kad visi būsimi studentai, per Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacijos bendrajam priėmimui organizuoti (LAMA BPO) sistemą gavę kvietimus studijuoti, iki ketvirtadienio turi patvirtinti savo apsisprendimą atvykę į savo aukštąją mokyklą.

15min žurnalistas Žilvinas Pekarskas, trečiadienį apsilankęs Vilniaus universiteto sutarčių pasirašymo centre (Saulėtekio al. 9), išvydo tikrai linksmą vaizdelį, įkvepiantį būsimiems „fuksams“ geros nuotaikos ir optimizmo.

Visus naujokus, atvykstančius po vieną ar su tėvais, pasitinka ne tik informatyvios nuorodos, bet ir dešimtys kuratorių – vyresnių kursų studentų. Kiekvienai specialybei atstovauja po 1-2 besišypsančius jaunuolius, pasidabinusius iš tolo šviečiančiais užrašais „Kuratorius“.

Kiekvienas naujokas paslaugiai palydimas į kompiuterių centrą, ten studentas pasižymi, kad atvyko studijuoti ir patvirtina savo ketinimus.

Po to būsimi „fuksai“ patenka į tikrą rojų, kurio tikrai nepamirš per visas studijas – šokančių, dainuojančių ir gyvai apie studijas pasakojančių kuratorių apsuptį.

Pašokę siautulinguose rateliuose šviežiai iškepti studentai iš universiteto išeina šypsodamiesi lyg laimėję aukso puodą. Pasižiūrėkite, kaip tai atrodo!

VIDEO: Naujokų ir kuratorių linksmybės Vilniaus universitete

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius