Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LSAS konsultantų komanda patars abiturientams studijų klausimais

Nuo liepos 4 dienos, pirmadienio, jau ketvirtus metus Lietuvos studentų atstovybių sąjungos (LSAS) specialiai parengta konsultantų komanda konsultuos būsimus studentus studijų Lietuvos aukštosiose mokyklose klausimais. Visą mėnesį konsultantų klausti bus galima telefonu, elektroniniu paštu, pokalbių sistemos „Skype“ pagalba bei užsukus į LSAS biurą.
Ieva Dičmonaitė
Ieva Dičmonaitė / LSAS nuotr.

Priėmimo į aukštąsias mokyklas laikotarpiu svarbiausiais klausimais stojantiesiems tampa priėmimo į aukštąsias mokyklas kriterijai, gyvenimo ir studijų sąlygos aukštosiose mokyklose, studijų kokybė, socialinės garantijos, paskolų išdavimo tvarkos ir daugybė kitų.

„Labai dažnai abiturientai stoja į aukštąsias mokyklas neįvertinę visų sąlygų, galimybių kokybiškai studijuoti, gerai neapgalvoję savo pasirinkimo. Iš kitos pusės nėra pakankamai būtinos informacijos abiturientams apie sąlygas studijuoti aukštosiose mokyklose – dažniausiai stojantieji turi pasikliauti reklaminio pobūdžio informacija, – pasakoja LSAS prezidentė Ieva Dičmonaitė. – LSAS konsultantų tikslas – remiantis turima patirtimi bei žiniomis apie aukštąsias mokyklas, suteikti stojantiesiems trūkstamą informaciją.“

Visą rūpimą informaciją, bendradarbiaudama su aukštųjų mokyklų studentais ir atsakingais asmenimis priėmimo komisijose, liepos 4–29 dienomis suteiks LSAS suburta ir specialiai apmokyta konsultantų komanda, su kuria bus galima susisiekti telefono numeriais (8 5) 231 30 30, (8 606) 13333, „Skype“ kanalu „lsaskonsultantai“, el.paštu konsultantai@lsas.lt ir užsukus į LSAS biurą (Geležinio vilko g. 12, Vilnius).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius