Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

MRU rektorius pasveikino „Mis Lietuva 2010“ laimėtojas ir dalyves (nuotraukos)

Antradienį Mykolo Romerio universiteto (MRU) rektorius prof. Alvydas Pumputis priėmė Universiteto studentes – „Mis Lietuva 2010“ nugalėtojas ir dalyves.
Antradienį Mykolo Romerio universiteto (MRU) rektorius prof. A.Pumputis priėmė universiteto studentes – „Mis Lietuva 2010“ nugalėtojas ir dalyves.
Antradienį Mykolo Romerio universiteto (MRU) rektorius prof. A.Pumputis priėmė universiteto studentes - „Mis Lietuva 2010“ nugalėtojas ir dalyves. / Vidūno Gelumbausko nuotr.

Šiemet tarp 14 „Mis Lietuva 2010“  finalininkių buvo net keturios MRU studentės, teigiama MRU pranešime.

Teisę ir valdymą ištęstinėse studijose III k. studijuojanti Gritė Maruškevičiūtė buvo išrinkta „Mis Lietuva 2010“ ir Mis Publika“. Pirmąja vicemis tapo nuolatinių studijų finansų ekonomikos II k. studentė – Deimantė Bubelytė. „Mis Elegancija“ konkurse buvo pripažinta Sandra Lukšytė – ištęstinių studijų III k. studijuojanti viešąjį administravimą. Tarp finalininkių – teisės ir valdymo ištęstinių studijų IV k. studentė – Laura Kuliešaitė.

Pasidžiaugęs Universitete studijuojančių merginų sėkme prof. A.Pumputis pastebėjo, kad tokie konkursai suteikia daug vertingos patirties.

„Jūs bręstate kaip moterys, kaip asmenybės, išsiugdote psichologinio stabilumo savybes. O jei žmogus stengiasi daugiau aprėpti ir visur spėja, tai jam ir sėkmė labiau šypsosi, ir studijuoti sekasi geriau“, – sakė rektorius susitikime su universiteto studentėmis, „Mis Lietuva 2010“ dalyvėmis.

Linkėdamas puikiai pasirodyti atitinkamuose tarptautiniuose konkursuose rektorius A.Pumputis kvietė tinkamai reprezentuoti Lietuvą ir MRU. Jis taip pat ragino merginas aktyviau naudotis universitete siūlomomis nuotolinėmis studijomis. Buvo atkreiptas dėmesys, kad šiuo metu atvirosioms nuotolinėms studijoms visiškai pritaikyta „Teisės ir valdymo“ studijų programa, kurią vejasi ir kitos – Teisės, Socialinio darbo, Viešojo administravimo studijų programos. Didžioji dalis nuotolinių studijų medžiagos yra prieinama ir tradicinėmis formomis studijuojantiems studentams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius