Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujais mokslo metais TTVAM siūlys Vizualinės komunikacijos profesinio bakalauro studijas

Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla (TTVAM) naujais mokslo metais būsimiems studentams siūlo naują profesinio bakalauro studijų programą – Vizualinė komunikacija.
Studentai
Studentai / Dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Prašymus studijuoti Vizualinės komunikacijos studijų programą galima pateikti jau dabar. Būsimiems studentams siūlomos nuolatinė ir ištęstinė studijų programos formos.

„Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla Vizualinės komunikacijos studijų programą parengė atsižvelgusi į tai, kad modernios informacinės ir ryšių technologijos tapo galingu ekonomikos augimo ir darbo vietų kūrimo veiksniu. Be to, įvertinome, kad komunikacija ir vizualumas yra neatsiejami ir gyvybiškai svarbūs šiuolaikinės visuomenės reiškiniai,“ – pasakoja direktoriaus pavaduotoja kokybei Aurelija Rudaitienė.

TTVAM Vizualinės komunikacijos studijų programa yra pirmoji koleginių studijų programa, įregistruota komunikacijos studijų kryptyje, susiejanti komunikacijos mokslą ir vizualinės produkcijos kūrybą. Programos tikslas ― suteikti visapusiškų pamatinių žinių ir suformuoti teorinius komunikacijos ir vizualumo pagrindus, ugdyti šiuolaikiškus praktinius įgūdžius, būtinus sėkmingai vizualinės komunikacijos produkcijos kūrybai dabartinėmis darbo rinkos sąlygomis. Baigus studijas suteikiamas komunikacijos profesinio bakalauro laipsnis,  absolventai turi galimybę tęsti studijas pagal universitetines magistrantūros programas.

TTVAM teikiamas komunikacijos profesinio bakalauro laipsnis leis dirbti vizualinės komunikacijos produkcijos kūrėjais įvairiose visuomenės informavimo, viešųjų ryšių bendrovėse, įvairių organizacijų komunikacijos padaliniuose, laisvalaikio, kultūros, verslo, sporto, reklamos ir kitokius renginius organizuojančiose įmonėse, žiniasklaidoje, taip pat renginių organizavimo, kūrybinių projektų koordinavimo, kūrybinių industrijų srityse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius